Ronaldo krenuo da zabije gol, a svi su vidjeli koja reklama se pojavila na ekranu u tom trenutku

Slučajnost ili ne?

Ronaldo krenuo da zabije gol, a svi su vidjeli koja reklama se pojavila na ekranu u tom trenutku

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo jučer je sa najvećim zvijezdama prvenstva u Saudijskoj Arabiji ugostio u Riyadhu ekipu PSG-a u spektakularnoj utakmici u kojoj je pokazao da još uvijek nije za penzije. No, svi pričaju o reklami koja se pojavila na ekranima prije nego što je Portugalac zabio svoj drugi gol na utakmici.

U Riyadhu smo sinoć gledali zaista pravi spektakl u kojem je PSG na kraju uspio da slavi sa 5:4, ali i pored toga što je bila riječ o prijateljskoj utakmici na kraju tenzije nisu izostale.

PSG je poveo već u trećoj minuti golom Lionela Messija, a onda je Ronaldo odlučio da pokaže ono što može.

Iako su mnogi za ovog 37-godišnjaka rekli da je vrijeme za penziju i da ne može više igrati na vrhunskom nivou kao nekada on im je ponovo pokazao da griješe. Ronaldo je zabio sinoć dva gola i pokazao je da i dalje ima onu istu "glad" dok je na terenu.

Međutim, svi su zapazili zaista zanimljiv trenutak i slučajnost koja se desila prije nego što je Ronaldo postigao pogodak za 2:2.

Ronaldo je prvo pogodio stativu, a u tom momentu promijenila se reklama na ekranima koji se nalaze pored terena i kada je Portugalac poslao loptu u mrežu na njima je pisalo "GOAT", a to su naravno svi odmah zapazili.

Oglasi

GOAT je riječ koji mnogi koriste kada za nekoga kažu da je najbolji svih vremena, te su Ronaldovi fanovi jedva dočekali da na društvenim mrežama poruče da to nije bila slučajnost i da je on pokazao ko je najbolji igrač u historiji.

   Trenutak kada se reklama GOAT pojavila na ekranu, a potom je Ronaldo zabio gol za 2:2

Reklama ove kompanije nije se slučajno pojavila na ekranu jer je to sponzor PSG-a koji možete vidjeti i na rukavu dresova francuskog kluba.

Međutim, čini se da nisu mogli izabrati bolji trenutak da se ime GOAT pojavi na ekranima oko terena, a naravno to je ponovo počelo raspravu između Ronaldovih i Messijevih fanova oko toga ko je najbolji igrač svih vremena.

[twitter]https://twitter.com/iam_ahmad_7/status/1616161165717176321[/twitter]

Čini se da je Messi nedavno riješio sve dileme oko toga osvajanjem Svjetskog prvenstva, ali Ronaldovi fanovi se ne predaju tako lako.

Za Ronalda je ovo bila prva utakmica otkako je odlučio da karijeru nastavi u dresu Al Nassra i pokazao je da će gledatelji u Saudijskoj Arabiji imati šta da vide.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi