Ronaldo srdačno pozdravio Ramosa, pa mu rekao da s time ni slučajno ne smije izaći na teren

Mislio je da se zeza, ali...

Ronaldo srdačno pozdravio Ramosa, pa mu rekao da s time ni slučajno ne smije izaći na teren

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo predvodio je sinoć zvijezde prvenstva Saudijske Arabije u okršaju protiv PSG-a koji smo gledali u Riyadhu. Prije susreta Ronaldo se srdačno pozdravio sa nekadašnjim saigračem Sergijom Ramosom kojem je skrenuo pažnju i pokazao kakav propust je napravio.

Sinoć smo između ovih ekipa gledali zaista spektakularnu utakmicu koju je PSG na kraju dobio sa 5:4, a iako je bila riječ o prijateljskoj utakmici na kraju nisu izostale tenzije na terenu.

Bilo je od prve minute jasno da je Ronaldo itekako takmičarski nastrojen jer je konačno ponovo zaigrao i htio je pokazati da je on i dalje "gazda" na terenu što je i uspio jer je dva puta savladao Keylora Navasa.

Naravno, u centru pažnje bio je susret Ronalda i njegovog vječnog rivala Lionela Messija koji su čini se po posljednji put igrali jedan protiv drugog i nisu nas iznevjerili.

Kamere su pratile Ronaldov svaki potez i snimile su zanimljiv susret koji su on i Ramos imali prije početka utakmice.

Ronaldo i Ramos godinama su bili saigrači u Real Madridu s kojim su osvojili sve što su mogli i pokazali su da su ostali u odličnim odnosima.

Oglasi

Međutim, njihov pozdrav iz tunela našao se u centru pažnje javnosti jer je Ronaldo shvatio da Ramos nije ispoštovao sve propise da bi mogao izaći na teren i upozorio ga je da to mora što prije da riješi.

Naime, Ronaldo je nakon pozdrava s Ramosom vidio da španski defanzivac nije skinuo naušnice i upozorio ga je na to što je iskusnog igrača iznenadilo jer je mislio da ga Portugalac zeza, ali ispostavilo se da je bio u pravu.

Ramos je brže bolje skinuo naušnice s uha koje je dao jednom od ekonoma PSG-a, a zatim je izašao na teren.

Poznato je da je fudbalerima zabranjeno da imaju bilo kakav nakit na sebi tokom utakmica i sudije detaljno to moraju da provjere prije početka svakog meča.

Top Komentari

a1ska
Zasto brate ovako dug clanak i niz recenica koje nisu potrebne? Pa postoje neke osnove novinarstva - pogledaj, procitaj...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi