"Ronaldo će mu jesti iz ruke i bit će to ubitačna kombinacija"
Foto - EPA

Hans Kraay o dolasku Ten Haga u Manchester United

"Ronaldo će mu jesti iz ruke i bit će to ubitačna kombinacija"

M. Šljivak

Manchester United će za nešto više od dva mjeseca dobiti novog menadžera, a to bi prema svemu sudeći biti nizozemski stručnjak Erik ten Hag. 

Sjajni 52-godišnji trener postigao je usmeni dogovor s Crvenim đavolima i očekuje se da uskoro zvanično bude predstavljen kao novi menadžer velikana s Old Trafforda.

Nekadašnji fudbaler, a sada fudbalski analitičar Hans Kraay Junior, smatra kako će Ten Hag biti idealno rješenje za Manchester United koji već godinama ne može da se uključi u borbu za titulu prvaka.

Kraay ističe da Ten Hagu samo treba dovoljno vremena barem dvije godine da posloži ekipu.

"Ulazi u osinje gnijezdo, ali u tom gnijezdu je dosta novca i dosta nereda već više od sedam godina", rekao je Kraay i nastavlja priču:

"Ten Hag je trener, pod uslovom da dobije dovoljno vremena, može vratiti klub na vrh, da ponovo igra vrhunski fudbal".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, Kraay smatra da će Cristiano Ronaldo biti presretan zbog dolaska Nizozemca i da će imati dosta koristi.

"Ronaldo će mu jesti iz ruke. Ten Hag će reći: 'Loptu koju izgubimo, odmah ćemo je vratiti'. U tom slučaju Ronaldo će biti na 18 metara od gola i dopast će mu se da dobije loptu tu. Ronaldo i Ten Hag će biti dobitna kombinacija", rekao je Kraay.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj Hans izgleda ne prati EPL i ne zna kakva je tamo konkurencija cim misli da Man.United sa metuzalemom Penaldom moze biti neki ozbiljan faktor u borbi za titulu.
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi