Pojavio se klub koji je rekao "ne" Cristianu Ronaldu

Ne žele da ga dovedu

Pojavio se klub koji je rekao "ne" Cristianu Ronaldu

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo imao je dobru sezonu na individualnoj razini, ali nije uspio pomoći Manchester Unitedu da ostvari svoj cilj, a to je plasman među četiri najbolje momčadi u Premier ligi.

Sjajni Portugalac je u posljednjem izdanju engleskog prvenstva dao 21 gol u 30 utakmica, ali je njegova budućnost pod znakom pitanja.

Portugalca mnogi smatraju najboljim igračem u historiji fudbala, a dokaz tome su i njegovi nastupi u Ligi prvaka.

Izostanak s najvažnijeg međuklupskog natjecanja mogao bi ga potaknuti na odlazak iz Manchester Uniteda, a informacije u medijima govore o potragama njegovog agenta Jorgea Mendesa koji je već razgovarao s nekoliko klubova.

Među njima je i Bayern Minhen, no odgovor Nijemaca bio je jasan. Bavarci ne žele dovesti Cristiana Ronalda, a o toj mogućnosti trenutno nisu ni razgovarali, pišu njemački mediji. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

S vremenom je bivši predsjednik Bayerna Münchena Uli Hoeness čak odbacio transfer "diva" poput Ronalda, uglavnom zato što bi to koštalo puno novca, a bavarski klub želi da ostane dosljedan svojim principima.

Podsjetimo, Bayern ima dosta problema ovog ljeta, jer je Robert Lewandowski izrazio želju da napusti klub godinu dana prije isteka ugovora pa ćemo vidjeti da li će u klub stići zamjena za njega, ako uopšte ode, ili će njegovo mjesto popuniti neko od igrača koji su već tu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Bayern gori od sda i SDP zajedno. Mi ronalda doveli a peihodovali duplo manje para od bajerna, pisljivih 350m. U njemačkoj je samo bitno pokrasti klub. Kako mi se gadi taj narod. Definitivno gori od mosnjaka
1 10
Ramo Legenda
Roki moj pojeo si ****o kad si otiso iz reala sad polizi tanjur
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi