Ronaldo oduševio fotografijom: Mnogi se šokirali kada su vidjeli mišiće kod njegovog sina

Ima čime da se pohvali

Ronaldo oduševio fotografijom: Mnogi se šokirali kada su vidjeli mišiće kod njegovog sina

Endin Čaušević

Poznato je da Cristiano Ronaldo ima želju da njegov najstariji sin Cristiano Junior bude njegov nasljednik na fudbalskom terenu.

Cristiano Junior već nekoliko godina trenira fudbal i pokazao je da je izuzetno talentovan, ali CR ne želi u tome da ga forsira.

U jednom od intervjua priznao je da pokušava svog najstarijeg sina što više naučiti kako da bude kao profesionalac, te da mu je želja da Cristiano Junior prati njegov režim ishrane, ali to mu ne ide baš najbolje.

Baš kao i svako dijete Cristiano Junior voli da jede i pije sve što želi i Ronaldo mu u tome ne želi postavljati neke velike zabrane.

Međutim, da trening ide kako treba i da se ugledao na svog oca pokazala je i fotografija koju je CR sinoć objavio na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On i sin su pozirali samo u donjem vešu, a mnogi su oduševljeni da i Cristiano Junior već sada ima zaista odlične mišiće s obzirom da ima tek 11 godina.

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
mozda mnogi *****i su se odusevili,ja sam mozda nastran al vise volim ggledat zensko tijelo.meni ova slika bolesna,a kurcine pokrili,babo i sin
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi