Ronaldo opet u centru pažnje: Neki će reći da je veliki gubitnik, a neki da je potpuno u pravu

Scena pred meč protiv West Hama

Ronaldo opet u centru pažnje: Neki će reći da je veliki gubitnik, a neki da je potpuno u pravu

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo se našao u centru pažnje zato što je ponizio svog bivšeg kapitena. Oni kojim je Ronaldo najdraži igrač će ga sigurno podržati, a oni koji ga i ne vole reći će da je pokazao svoje pravo lice. 

Manchester United je stigao do minimalne, ali zlata vrijedne pobjede nad West Hamom. Odlučio je gol Rashforda iz prvog poluvremena poslije čega su Crveni đavoli nastavili bitku za Ligu prvaka.

Uoči samog početka utakmice Ronaldo je odlučio da potpuno ignoriše Garyja Nevillea, nekadašnjeg defanzivca Uniteda i legendu Crvenih đavola. Sve se dešavalo pred izlazak na zagrijavanje.

Neville je ranije kritikovao Ronalda zbog njegovog ponašanja tokom sudijske nadoknade protiv Tottenhama kada je slavni Portugalac odbio da uđe u igru te je otišao u svlačionicu prije isteka vremena.

Najpoznatiji fudbaler današnjice očigledno nije zaboravio gest svog bivšeg saigrača te je odlučio da ga ignoriše prilikom izlaska na teren.

Ronaldo se srdačno pozdravio sa Louisom Sahom, pozdravio je i Jamijea Redknappa dok se pravio da Nevillea uopšte ne postoji.

Oglasi

Portugalac je poznat kao osoba koja rijetko trpi kritike što je pokazao i ovaj put. Iako su mnogi njegov potez protiv Tottenhama proglasili sramotom očigledno je da "sedmica" Uniteda ne smatra isto.

"Mi smo sklonjeni s liste božićnih čestitki, zar ne?", glasio je Nevilleov komentar nakon što ga je Ronaldo ignorisao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, nekadašnji desni bek Crvenih đavola nije prvi kojeg Ronaldo ignoriše jer je ranije istu sudbinu doživio i Jamie Carragher koji je također kritikovao Ronaldovu igru.

Ronaldo je protiv gostiju iz Londona odigrao cijeli meč, ali se nije upisao u strijelce pa je ostao na samo jednom golu u Premiershipu ove sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi