12

Komentari (12)

epinefrin69
Place zao mu para HAHAHAHA
svasta
Mogu mislit sto bi je vi natrtili!
Lud
Kako je lijepo biti glup ...
Noone
He moj novinari glupi... Treba zađuje milione ... Ima svoje stiliste, menadžere,dizajnere, itd...instagram,sponzore za odjeću, nosi reklamira nakit od najskupljih brendova.. Jebhem ti ovakav svijet đe je neko dao pravo svakakvim novinarima da se javljaju i još traže svoja prava... Najveća rak rana ste
Al. Ha
L’ouate praznu slamu Pa ona ima svojih sponsora a i uostalom su porodica
user1622267171
Tvojim nije sigurno... mislim 180.000€ ne možeš zaraditi za 10 svojih života. Zato mani se glupih pitanja. Može ona kupiti tebe, tvoju uzu I siru familiju i koristiti vas kao kućne ljubimce bez da takne 1€ os Ronalda. Drži se sporta i dešavanja na sportskim terenima il bježi sa ovog portala!!!!
rabodimis
E cuj cijim novcem.. Pa svojim valjda.. Nije Ronaldo klosar i papak ko vi u ss.ba.. Djecu imaju zajedno ljudi.. Mescini da ima rijec za to.. Porodica ? Covjek primjer ljudskosti, humanitarac, porodica/posao, super uspjesan.. Vi ga svedoste na seoskog lolu.. rame uz rame sa vasim poimanjem svijeta.. Boze sacuvaj.. Budel vas bar nekad stid gluposti koje pisete ? Ja bih kolegi pravo zamjerio da me ovako ofira.. Stid bi me bilo rec da radim za ss.ba..
hake
E moj novinarčiću, de raspitaj se koliko ista zarađuje samo od instagrama i glupih objava na njemu pa će ti sve biti jasno. Ima ona para ko blata. Jest da je sve zarad toga što je uz CR7 al' može joj se, boli je pichka.
Sanska_Prangija
Ima ona svoju kintu, no sikiriki za to
Comandini
Ko su majke te ostale djece niste naveli
Sars33
Ona fakticki nije nikom majka
Noone
Jednoj curici jeste.. Ostaloj troje djece nije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.