Čijim li ga je novcem kupila? Georgina rođendanskim poklonom natjerala Ronalda na suze

Portugalac proslavio 37. rođendan

Čijim li ga je novcem kupila? Georgina rođendanskim poklonom natjerala Ronalda na suze

Admin Čaušević

Najpopularniji fudbaler današnjice Cristiano Ronaldo je proslavio svoj 37. rođendan.

Ronaldu na terenu ruže ne cvjetaju. Posljednji bolan udarac je pretrpio u petak kada je Manchester Uniteda ispao iz FA Cupa.

Dan kasnije slavni Portugalac je proslavio rođendan, a njegova partnerica Georgina Rodriguez ga je iznenadila poklonom.

Georgina je objavila kratki video na kojem se može vidjeti kako je Ronaldo reagovao na poklon koji je dobio.

Naime, ona je Ronaldu poklonila 150.000 funti vrijedan Cadillac Escalade. Samo je pitanje čijim ga je novcem kupila.

Cristiano je odmah u automobil uveo svoje troje najmlađe djece kako bi isprobali sistem vozila sa osam sjedišta.

Georgina i Ronaldo već imaju četverogodišnju kćerku Alanu, a 28-godišnja Španjolka nosi i dvojke. Portugalac je od ranije otac Cristianinhu, Evi i Mateu.

Inače, zvijezda Uniteda već ima flotu automobila vrijednu 17 miliona funti, ali sigurno će naći mjesta i za "skromni" poklon svoje životne saputnice.

Top Komentari

rabodimis
E cuj cijim novcem.. Pa svojim valjda.. Nije Ronaldo klosar i papak ko vi u ss.ba.. Djecu imaju zajedno ljudi.. Mescini da ima rijec za to.. Porodica ? Covjek primjer ljudskosti, humanitarac, porodica/posao, super uspjesan.. Vi ga svedoste na seoskog lolu.. rame uz rame sa vasim poimanjem svijeta.. Boze sacuvaj.. Budel vas bar nekad stid gluposti koje pisete ? Ja bih kolegi pravo zamjerio da me ovako ofira.. Stid bi me bilo rec da radim za ss.ba..
6 0
user1622267171
Tvojim nije sigurno... mislim 180.000€ ne možeš zaraditi za 10 svojih života. Zato mani se glupih pitanja. Može ona kupiti tebe, tvoju uzu I siru familiju i koristiti vas kao kućne ljubimce bez da takne 1€ os Ronalda. Drži se sporta i dešavanja na sportskim terenima il bježi sa ovog portala!!!!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi