Razumijemo želju da postigne gol, ali Ronaldo je pretjerao: Sudija ga je ekspresno kaznio!

Portugalac je pretjerao

Razumijemo želju da postigne gol, ali Ronaldo je pretjerao: Sudija ga je ekspresno kaznio!

Edmir Škorić

U toku je meč 10. kola engleske Premier lige između Manchester Uniteda i Newcastlea.

Crveni vragovi se muče, čak su gosti bili bolji tokom prvih 45 minuta, ali domaći i dalje vjeruju da mogu do nove pobjede na svom Old Traffordu.

Ronaldo je uspio da postigne jedan gol na početku drugog dijela, ali je poništen zbog ofsajda, a onda se dogodila jedna jako bizarna situacija.

Golman Newcastlea Pope naštimao je loptu nekoliko metara ispred svog šesnaesterca u želji da izvede prethodno dosuđeni ofsajd Portugalcu, a Ronaldo je prišao, ukrao loptu i poslao je u mrežu.

Gola naravno nema, pa je zaista pitanje zašto su domaći proteostovali. Ronaldo je nakon svega dobio žuti karton od sudije Pawsona. 

On se potom pravdao,  govorio sudiji kako je golman dirao loptu, no bilo je sve uzalud.

Razumijemo Ronaldovu želju da postigne gol, ali morat će da nađe adekvatniji i naravno legalniji način da to uradi do kraja utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/eliamvl1/status/1581649900764549121[/twitter]

Inače, Ronaldo je daleko od prave forme, dao je samo dva gola u cijeloj sezoni i oba u Evropskoj ligi, dok je u Premier ligi trenutno bez gola. Možda i zato ovako očajni pokušaji nekadašnje zvijezde Real Madrida i Juventusa...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
HAHAHAHA Novinar ne podnosi Ronalda
6 1
King_Kenny
...ne bi me cudilo da im je ovo priznao,mislim da ce sudija biti kaznjen...a pazi sugavaca,jos traze da im se ovo prizna...kakva ciganija...
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi