8

Komentari (8)

YouTalkinToMe
Bravo rona, idemo jako, ipak si ti koza. Kad sam govorio da ce gol-masina pokoriti i arabiju, niko nije vjerovao a sad se sve obistinjuje. Uz dovoljno penala aBd na kraju sezone lagano zlatna kopačka, a zašto ne i šesta zlatna lopta.
Adrian
Koji si ti debil malo je reć.
YouTalkinToMe
Tvoj problem ako ne gotivis ronu, ali za mene je on koza najveća.
Kako bi on drugačije zabio gol nego sa penala hahahha.Pa sjetimo se samo naklonosti sudija koju je imao u penal madridu i koliko je tu golova iz penala postigao.Ovo nije nikakva nova vijest samo nastavak gdje je stao :)))
same
Ko je najbolji strijelac svih vremena u historiji fudbala? ;)
user1618268465
YouTalkinToMe
Gol-mašina nastavlja tamo gdje je stao sa predhodnim penalom. Bravo rona, u inat dušmanima. Od pocetka sam govorio da ce gol-mašina prije ili kasnije proraditi, pitanje je samo bilo kada će biti dosuđen penal i čim je dosuđen, gol masina je proradila. Sad će lagano pokoriti arabiju.
Adrian
Izuzetno glup komentar.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.