Utakmica BiH - Portugal počela povicima ka Vici Zeljkoviću, ali hladnim tušem za domaće

Cristiano Ronaldo je zabio iz penala

Utakmica BiH - Portugal počela povicima ka Vici Zeljkoviću, ali hladnim tušem za domaće

Admin Čaušević

Utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine počela je skandiranjem usmjerenim čelnicima FS BiH, prije svega predsjedniku Vici Zeljkoviću.

Prilikom izlaska igrača na teren moglo se čuti gromoglasnko skandiranje brojne publike na stadionu Bilino polje.

"Vico pe*eru", skandirali su navijači BiH što je još jedan način da iskažu svoje nezadoljstvo radom fudbalske vlade naše zemlje.

Osim toga mogli su se čuti i povici prema kojim se traži i da svi čelnici napuste svoje pozicije, odnosno: "Savez napolje".

Inače, utakmica je počela hladnim tušem za BiH, pošto već u uvodnim minutama dosuđen penal za goste poslije igranja rukom Barišića.

Oglasi

Siguran izvođač sa bijele tačke je bio Ronaldo koji je rutinski matirao Ibrahima Šehića za vodstvo Portugala. Gol možete pogledati ovdje.

Tokom intoniranja himne naše zemlje Bilino polje je preplavljeno zastavama s ljiljanima, a melodija je ispraćena s "Jedna si jedina''.

Nikad više zastava s ljiljanima nije viđeno na Bilinom polju i ovaj pogled je zaista čudesan.

Pred ovaj meč vatreni navijači naše selekcije BHFanaticosi su pozvali sve da donesu zastave s ljiljanima. To su navijači i usvojili i Bilino polje zbog toga večeras izgleda zaista spektakularno.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Tribine zeničkog hrama fudbala su krcate, a jedina prazna mjesta su uočljiva na mjestu namijenjenom za gostujuće navijače.

Ipak, ostaje žal zbog prerano primljegno gola s kojim je na neki način pao i optimizam u bh. taboru.

Top Komentari

antiTrojkas
FRANCUZ IZ VAR SOBE POKLONI DVA GOLA PORTUGALU.Razlog-pa krscanskim teriristima zapadne Evrope smetaju Palestinske zastave,sneta im sto ne pidrzavamo teriristucje cifute,pa nam "pokazuju"sta je to "demokratija"....mrtvu on familiju kuci zateko
0 2
miroljub.petrovic
Dobro su izdurali ! Moze li mi netko pojasniti 'ko je primio gol,zmajevi ili ljiljani ? Hvala
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti