13

Komentari (13)

JuventinoBK
I onda procitam komentare od par degena juventusovih navijaca kako smo zbog ronalda propali.
Kenotala
I sta sad, zabio 1 i primio 4. Zbog Ronalda otjeran Alegri, zbog Ronalda nema timske igre, zbog Ronalda su ostali slabiji statisticki. Covjek 1 na 1 ne moze nista, proslo je to vrijeme. Koji Juve si ti gledao i koji Juve ti pratis.
JuventinoBK
Keno ih predvodi. Jb te alegri, najveci idiot svih vremena!
Kenotala
Taj Keno je pravi Juventino, ti si to postao zbog Cristiana i to je uredu. Rezultati govore kakav je potez bio dovodjenje Cristiana, to sto je tebi bitno ko je najbolji strijelac a ekipa u kanalu to je tvoj problem. I pricas o treneru sa najboljim procentima i titulama u Juventusu.
JuventinoBK
Oj pZda ti materina glupa ja volim juve vise nego sto ti imas godina, ti i ovi retardi sto su ti lajkali. JA NE NAVIJAM ZA JUVE, JA VOLIM JUVE!!!
JuventinoBK
Taj keno je samo poglup nomak koji krivi GOAT sto retard Pirlo nista nije mogo uraditi
Kenotala
@JuventinoBK Sine koliko ti imas godina pa se ovako ponasas, po izrazavanju si na nivou 12-godisnjaka. Samo dijete od 12 godina ili ogranicena osoba ne moze prihvatiti razlicito misljenje.
JuventinoBK
Postoji dobro i glupo misnjenje. Ja ne postujem glupa misljenja i digne mi se zivac kad citam nebuloze. Kriv ronaldo sto smo se borili za 4 mjesto, a nije Pirlo koji pojma nema od trenerskog posla. Znaci sts ce ti veci dokaz nego benevento. Bez ronalda osvojili 1 bod u dvije tekme. Imas preglupo misljenje i onda mogu jedino da psujem
user1624121158
Prestanite više svršavati na njega. Jest mu teško i obarati rekorde kada mu je ovo već peto evropsko. Mnogi drugi veliki igrači su igrali samo po 1-2 EURA jer je do 1996 godine bilo pravilo da samo 8 reprezentacija igra EURO. Te rekorde je trebao mnogo ranije oboriti. Platini je na 5 utakmica dao 9 golova, a ovom je 23 utakmice trebalo da zabije 12
soldo64
pises gluposti decko ,danas je puno teze dati gol, ,igrati za Francusku I za Portugal je velika razlika ,njemu je peto zato sto trenira ne lupmuje ,masina covjek izbije loptu iz svog peterca i oresprinta 100 metara i zabije gol,kapa do poda
JuventinoBK
Ti si mali mesijevac i zacepi gubicu
user1624121158
Soldo, koje gluposti? Ti pišeš gluposti dečko. Pogledaj kome je platini davao golove na tom EURU, a kome ronaldo. Ronaldo 4 od 12 golova dao protiv Mađarske haha. Kao što rekoh mnogi drugi veliki igrači su igrali samo po 1-2 EURA jer je do 1996 godine bilo pravilo da samo 8 reprezentacija igra EURO. Ronaldu je trebalo 5 evropskih prvenstava da uradi ono što je platini uradio na jednom. Mene bi bilo sramota. I zašto je velika razlika igrati za francusku ili za Portugal? Pa Portugal je bio favorit protiv 90% reprezentacija protiv kojih su igrali u zadnjih 15 godina.
Szentharomsvag
Nahvali ga Baho, eno ih gube 2:1. Jes peh yebo mater ko sestru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.