Ronaldo ispalio projektil iz slobodnog udarca - golman je bio potpuno nemoćan!

Sjajan gol

Ronaldo ispalio projektil iz slobodnog udarca - golman je bio potpuno nemoćan!

E. Škorić

Cristiano Ronaldo večeras je postigao novi gol u dresu Al Nassra, koji trenutno igra svoj meč 21. kola saudijske Premier lige protiv Abhe.

Al Nassr se neočekivano muči kod kuće sa ekipom bhe, koja je povela golom Adama u 26. minuti, a pritom joj je VAR poništio gol u 7. minuti.

Domaćin je tek u 79. minuti došao do izjednačenja. Slobodnjak preko 25 metara, Ronaldo hvata zalet, raspalio je po lopti i sjajno pogodio.

Često osporavan da uopšte nije majstor za slobodne udarce, ali je Portugalac večeras mnogima začepio usta.

Al Sudani je potom isključen kod gostiju, pa su Ronaldo i saigrači odmah krenuli po preokret.

Već u 84. minuti je dosuđen penal, a Talisca je preuzeo odgovornost, te sigurno pogodio za veliko slavlje domaćih koji su na korak od pobjede.

Al Nassr zaostaje četiri boda za vodećim Al-Ittihadom nakon nepotpunog 21. kola i svakako mu je važno da danas dođe do pobjede.

Ronaldo je u Saudijsku Arabiju došao početkom 2023. godine, nakon što je prethodno, neposredno prije početka Mundijala u Kataru, dao intervju zbog kojeg je dobio slobodne papire u Manchester Unitedu, od kojeg se na ružan način rastao.

Top Komentari

user1676560946
Sta je ovde dobro, zivi zid se ovako ne razdvoji u 3 Kantonalnoj logi, lik sutio kako zna svom snagom pola metra visine nigdje veze, svasta.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi