12

Komentari (12)

Dje igra ovaj?
Realno01
Ondje gdje velike zvijezde trenutno igraju a ne ko tvoj Lessi u Burger ligi,a ja i tamo ne igra.....ups
Realno01
Ondje gdje velike zvijezde trenutno igraju a ne ko tvoj Lessi u Burger ligi,a ja i tamo ne igra.....ups
Chelsea1
U spavacoj kod tvoje mame
user1624121158
Realno01, Messi igra u MLSu koja je uvijek bila jaka liga, dok je Ronaldo došao u ligu koja je do prošle godine bila u rangu BiH lige i sada je zbog dovođenja 30-ak igrača trpate u rang MLSa. Baš si smiješan. Još Messi osvoji kup sa najgorim timom u ligi
Chelsea1, E dijete dijete posto nisi odrasla osoba!! A da jesi onda si debelo prespavo osnove kulture i kako se prema nekim ponasat i obracat mada si niti imenovan niti nicim izazvan od istog. Al haj meni je bitno ne spustat se na tvoj nivo jer to bi zaista bilo ponizenje za mene i sve dok si tako hrabar na Tastaturi budi i dalje jer uzivo sumnjam da ces se ikom usudit tako obratit.
Chelsea1
Kakvo pitanje postavis isto na toj razini dobijes i odgovor
Jaka ti je razina nema sta, al kao sto reko jaka je samo na tastaturi i Hvala bogu da je tako posto uzivo za istu valja zube pogubit.
Chelsea1
Za takvo pitanje se vilice izvrcu
Chelsea1
Za takvo pitanje se vilice izvrcu
Tacnije na tvoje uvredljive i sramotne komentare sta bi se radilo, Al evo iako sam reko da si prespavo predavanje o osnovi kulture i obracanja drugima u situaciji oci u oci, lice u lice mislim da bi se snaso tu i da nema samse da bi to nekom reko kao sto pises po ovim komentarima
user1654896791
Pricas o Messiju kao da je neki klosar.Seljacino jedna ne znas da hodas a ti pricas o nekom ko je 1000 puta uspjesniji od tebe.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.