Spektakl u Riyadhu: Cristiano Ronaldo zabio nestvarnu golčinu iz slobodnog udarca

Al Nassr preokrenuo protiv Damaca

Spektakl u Riyadhu: Cristiano Ronaldo zabio nestvarnu golčinu iz slobodnog udarca

Endin Čaušević

Al Nassr igra trenutno na svom terenu utakmicu desetog kola saudijske Premier lige, a početak drugog poluvremena obilježio je odličan preokret domaćih i spektakularan pogodak Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo je pred početak meča doživio fantastične scene koje su mu priredili navijači Al Nassra, te je koreografija domaćih pristalica oduševila fudbalski svijet.

No, u prvom poluvremenu Al Nassr nije baš briljirao što je Damac iskoristio i u samom finišu prvog dijela šokirao je domaće kada je golom N'Koudoua poveo sa 1:0.

Međutim, Al Nassr je početkom drugog poluvremena ubacio u veću brzinu i ekspresno stigao do preokreta.

Prvi na scenu stupio je Talisca koji je u 53. minuti sjajno pogodio iz slobodnjaka za 1:1, a samo četiri minute kasnije Al Nassr je preokrenuo.

Oglasi

Domaći su ponovo izborili slobodan udarac, ali ovaj put Talisca je prepustio loptu Ronaldu i nije se pokajao.

Iskusni Portugalac spektakularno je pogodio iz slobodnjaka za 2:1 i erupciju oduševljenja na tribinama stadiona u Riyadhu.

Ronalda su godinama ismijavali kako mu slobodnjaci uopšte ne idu jer dugo nije zabio gol, no dolaskom u S. Arabiju i to se promijenilo.

Top Komentari

Manager
Na koliko stoji ovaj zivi zid na 11 metara najmanje udaljen?
0 1
Drakula
Ko u stara vremena. Ovakvog vise majka ne radja
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti