Ono što su navijači Al Nassra večeras priredili Ronaldu pamtit će dok je živ, scene obilaze svijet!

Fantastična koreografija u čast Portugalca

Ono što su navijači Al Nassra večeras priredili Ronaldu pamtit će dok je živ, scene obilaze svijet!

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je bio u centru pažnje u Zenici na meču Bosne i Hercegovine i Portugala gdje je odigrao fantastičan meč na kojem je zabio dva gola i dovio nevjerovatne ovacije Bilinog polja. Vratio se nakon toga u Saudijsku Arabiju gdje njegov Al Nassr igra trenutno protiv Damaca, a scene koje je doživio Ronaldo obići će svijet.

Portugal je u ponedjeljak pobijedio reprezentaciju naše zemlje s ubijedljivih 5:0 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a glavna zvijezda ove utakmice bio je upravo Cristiano Ronaldo.

Ronaldo je na Bilinom polju uspio da postigne dva gola, a većina publike došla je da prati upravo jednog od najboljih igrača svih vremena.

Iskusni 38-godišnjak dobio je sjajne ovacije prije početka meča, ali i kada je izlazio iz igre i napuštao stadion na samom kraju, te su potezi bh. navijača oduševili fudbalsku javnost širom svijeta.

Ronaldo se nakon toga vratio u Saudijsku Arabiju i obavezama s Al Nassrom koji trenutno igra na svom terenu meč 10. kola tamošnje Premier lige protiv Damaca.

Oglasi

Glavna tema ponovo je Ronaldo za kojeg su navijači Al Nassra spremili nevjerovatnu koreografiju, a scene sa stadiona iz Riyadha već obilaze svijet.

Kada su igrači izlazili na teren navijači Al Nassra su pokazali koreografiju posvećenu Ronaldu, te je na tribini bilo ispisano GOAT (najbolji svih vremena), a tu je bio i Ronaldov lik i broj sedam koji je njegov zaštitni znak.

Image

No, pored toga pokazali su i koreografiju oni najvatreniji navijači Al Nassra koji su prikazali Ronaldov lik na fantastičan način, a potom i bakljadom samo dodatno uvečali spektakularne scene.

Ronaldo je oduševljeno gledao ka toj tribini jer nikada ranije u karijeri nije dobio tako nevjerovatnu koreografiju, te su Saudijci pokazali zavidan nivo i postavili zadaću mnogim evropskim klubovima.

Opis nije dostupan.

Scene iz Riyadha već obilaze svijet, a ni Ronaldo nije mogao da sakrije osmijeh kada je sve to vidio. Sedmica mu je počela odlično u Zenici, a nije se čini se mogla završiti na ljepši način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi