2

Komentari (2)

Goran3
Ovaj Capelo uvijek pljuje Ronalda dok mu se ukaze prilika a I mnogi kao da su jedva cekali da se ovo desi Ronaldo jeste odigrao lose a daleko od toga da je najveci krivac sta treba da uvijek daje po dva gola da bi bilo sve ok I jednostavno Juve nije imao ni srece a I penal nad Ronaldom u najmanju ruku var je trebao gledat
daca
Hajde ba sjasite sa igrača više. Navijac sam Bayerna ali sjetite se Man i Reala pa kako stari normala da je lošiji. Nije on kriv sto ga Juve kupio i dao mu 30 miliona. Hvala i njemu i Mesiju sto su igrali i činili ovu igru posebnom. Neće ici kritičari mijat osvojiti zajedno k kao on sam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.