10

Komentari (10)

MUFCDOGROBA
Da li ste znali da 90% Ronaldovih Het-trickova u karijeri sastojali su penal :') Samo kazem
Goran3
Porto je bio los Dan ne zaboravite da je izbacilo Atletico u LS protiv liona oba gola jedino je zakazao ove sezone protiv porta I dalje fenomenalan
f0restinho
Zaštita Identiteta
Protiv ekipe koja će igrati Seriu B dogodine :)
AmarSahin
Eto ti si najbolji igrač u svojoj mahali, i to na PESU :)
Zaštita Identiteta
Prije će biti na FIFAi, i malo šire od toga, al da. ;) Što se Ronalda tiče, sve 5, ali liječenje frustracija nad raspalim Kaljarijem nakon debakla u CL ne može ušutkat kritičare da u takmičenju u kom je historijski gledano babo, u dvomeču s Portom nije uradio ama baš ništa (jednako kao što ni Messi na drugom dvomeču nije uradio dovoljno). Jedino što ovakav hattrick može jeste naložit fanboye kakav si očito i sam.
Mahatma.Barbie
Čausević na aparatima. Perfektni Hat-Trick.
MethodMan
zato su ispali iz lige prvaka ,a i sccudeto nece osvojiti ebo ti taj tim koji gleeda statistku pojedinca,a ne tima
Nera900
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.