Španci se prisjetili kako je Ronaldo 2012. godine "ukrao" gol Higuainu protiv Osasune

Još se i naljutio na njega

Španci se prisjetili kako je Ronaldo 2012. godine "ukrao" gol Higuainu protiv Osasune

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je prema mišljenju mnogih najbolji golgeter u historiji fudbala.

Ronaldo ima veliku želju da postigne gol na svakoj utakmici na kojoj igra i ne bira način kako će doći do toga.

Upravo zbog toga je Ronaldo znao biti na meti kritika kada je slavi golove svojih saigrača, a jednom je čak "ukrao" pogodak Gonzalu Higuainu dok su zajedno igrali u dresu Real Madrida.

Naime, to se desilo 2012. godine na meču Osasune i Real Madrida kada je Higuain zaobišao golmana domaćih i samo je trebalo da zabije pogodak, ali mu je Ronaldo zasmetao jer je on htio biti strijelac, te je lopta na kraju završila iza granica terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U ovoj situaciji Ronaldo se čak ljutio na Higuaina što mu je zasmetao, ali snimak je pokazao da on nije trebao smetati Argentincu koji njega nije mogao ni vidjeti u toj situaciji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Umisljen i sebican
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi