Žalosno je ovako ismijavati legendu: "I kažu bolji je od Hazarda, Messija, Neymara..."
Ismijavanje legende zbog jednog lošeg poteza

Nestvarni komentari na račun CR-a

Žalosno je ovako ismijavati legendu: "I kažu bolji je od Hazarda, Messija, Neymara..."

Midhat Šljivak

Al Nassr je poražen u prvom duelu četvrtfinala azijske Lige prvaka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od ekipe Al-Aina. Bilo je 1:0 za domaće, a naravno, ponovo je u centru pažnje bio Cristiano Ronaldo kojeg su komentatori  na društvenim mrežama ismijavali.

Cristiano Ronaldo večeras nije mogao napraviti previše protiv Al-Aina u četvrtfinalu Lige prvaka. Al Nassr je poražen s 1:0, a CR je promašio nekoliko izglednih šansi.

Međutim, zbog jedne situacije legendarni Portugalac je postao predmet ismijavanja. Dežurni komentatori su jedva dočekali nešto da bi ga mogli prozvati.

CR je u jednom trenutku pokušao driblati protivnika. Loptu je zaboravio iza sebe, nije odjednom shvatio to, pa su se ubrzo protivnici okupili oko njega i doslovno su ga raznijeli.

Odmah je Portugalac postao predmet ismijavanja. Naravno, nije moglo bez imena Lionela Messija.

Oglasi

"I kažu da po tehnici miljama ispred Messija, Hazard i Neymara", jedan je od komentara.

Naravno, tu je još dosta komentara protiv Cristiana. Mnogi ga šalju u penziju i nevjerovatno je zaista koliko ljudi ne cijene ovakvu fudbalsku ikonu bez obzira na sve što je napravio u karijeri.

Eden Hazard se smatra boljim od Ronalda

Eden Hazard nedavno je izjavio da smatra da je samo Lionel Messi eventualno bolji fudbaler od njega. Vjeruje da je bolji od Cristiana.

"Smatram da je možda samo Messi bolji fudbaler od mene. On je najveći u historiji", smatra Hazard, a zatim je istakao kako sebe smatra mnogo boljim od Cristiana Ronalda.

Oglasi

"Cristiano je veći igrač od mene, ali, kada se pogleda čist fudbal, iskreno, ne smatram da je bolji od mene", jasna je poruka Edena Hazarda.

Podsjetimo, Hazard je najbolje dane karijere proveo u Chelseaju. Igrao je zaista fenomenalno i u jednom trenutku je važio za ponajboljeg fudbalera svijeta.

Međutim, u konkurenciji Lionela Messija i Cristiana Ronalda nije imao šanse da uzme Zlatnu loptu. Ipak, bez obzira na to Belgijanac smatra da je bolji barem od Ronalda i očigledno nikad neće promijeniti mišljenje.

Belgijanac se oprostio s 32 godine u dresu Real Madrida nakon silnih povreda koje je imao.

Top Komentari

Realno01
Dok jedan igra Hot Dog ligu drugi koliko toliko na nekom većem nivou.
0 1
user1620593935
Realno01, Arabijska liga je daleko ispod MLSa. Amaterska liga gdje ronaldo igra protiv pekara , elektricara itd
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi