Sigurno će biti suza: Georgina izgovorila riječi koje ne želi čuti niti jedan Ronaldov fan!

Našla se u centru pažnje

Sigurno će biti suza: Georgina izgovorila riječi koje ne želi čuti niti jedan Ronaldov fan!

Admin Čaušević

Čini se da je Georgina Rodriguez tokom jednog neformalnom razgovora na Sedmici mode u Parizu potvrdila do kad će Cristiano Ronaldo igrati fudbal.

Tokom modnog događanja visokog profila u glavnom gradu Francuske, Rodriguez je odala priznanje svom partneru tako što je nosila crvenu haljinu sa brojem 7.

U jednom razgovoru, ova 30-godišnjakinja je sugerirala da bi Ronaldo mogao igrati fudbal još godinu ili dvije.

Na videu koji se pojavio na društvenoj mreži X može se čuti kako Georgina govori: "Ronaldo još godinu i onda je završeno. Možda dvije, ne znam"

Oglasi

Nakon što je napunio 39 godina posljednjih sedmica se dosta špekuliše o budućnosti najpopularnijeg fudbalera današnjice i kada bi mogao okačiti kopačke o klin.

Navodno je Ronaldov cilj karijeru završiti nakon Svjetskog prvenstva 2026. godine u SAD-u, Meksiku i Kanadi.

Ronaldo je prošao kroz omladinske pogone Sporting Lisabona, prije nego što se prvi put pridružio Manchester Unitedu 2003. godine te je ubrzo postao svjetska zvijezda.

Nakon šest godina na Old Traffordu pridružio se Real Madridu gdje igrao do 2018. godine kada je potpisao za Juventus te je uslijedio trogodišnji period u redovima Bianconera.

Bila je 2021. godina kada se ponovo pridružio Manchester Unitedu, drugi mandat u redovima Crvenih đavola se završio na neslavan način te se pridružio Al Nassru kao slobodan igrač.

Višestruki osvajač Zlatne lopte ima 205 nastupa za Portugal, te 128 golova za reprezentaciju što je apsolutni rekord.

Top Komentari

Ecosport
Džordžina i n'akve trandže na modnoj reviji. Možda su to Gaynaldovi ****chi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi