Cristiano Ronaldo je baš čudan, zašto mu on smeta?

Ne želi da dođe Cavani

Cristiano Ronaldo je baš čudan, zašto mu on smeta?

Cristiano Ronaldo se očito mnogo toga pita kada je u pitanju dovođenje novih fudbalera u Real Madrid. 

Ko mu se sviđa - da zeleno svjetlo, a ako mu se ne sviđam taj igrač obično na kraju ne zarši u Kraljevskom timu. Upravo takav slučaj bio je nedavno sa Robertom Lewandowskim, a danas je sa Edinsonom Cavanijem.

Naime, kako prenose španski mediji, Ronaldo ne želi da urugvajski napadač u januarskom prelaznom roku pojača Real Madrid jer je zadovoljan Karimom Benzemom i smatra da nema potrebe da dolazi drugi napadač u tim. 

S druge strane, mnogi smatraju da je razlog za ovakvo razmišljanje Ronalda činjenica da je Cavani velika zvijezda i da bi mu u Madridu sigurnu uzeo dio slave, a on to svakako ne želi. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, ne treba ni predsjedniku Kraljevskog kluba Florentinu Perezu uzeti z zlo što uvijek posluša Ronalda jer se radi o igraču koji je Realu donio brojne uspjehe u proteklim sezonama. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi