"Cristiano Ronaldo je ukrao moju proslavu gola"

Oglasio se Mark Bresciano

"Cristiano Ronaldo je ukrao moju proslavu gola"

Endin Čaušević

Nekadašnji australski fudbaler Mark Bresciano u izjavi za italijanske medije optužio je Cristiana Ronalda da je ukrao njegovu proslavu gola.

Ronaldo je poznat po svojoj proslavi gola koja je postala hit širom svijeta, no nekadašnji igrač Parme i Lazija optužio je igrača Juventusa da mu je ukrao proslavu. Bresciano tvrdi da je on prvi počeo na taj način slaviti golove, ali da su očito to svi zaboravili.

"Ima istu proslavu gola kao ja, to je ukrao od mene. Nisam prije nešto mislio o tome, ali kada mi je neko skrenuo pažnju onda sam vidio da je skoro ista proslava gola. Sva moguća poređenja oko nas dvojice prestaju upravo tu, jer se s njim malo ko može porediti. Čast bi mi bila da sam mu ja bio inspiracija za to, ali u to čisto sumnjam", rekao je Bresciano.

Bresciano je svoju karijeru počeo u Australiji u dresu Bullen Lionsa, a kasnije je uspješno igrao u Evropi za Charlton, Empoli, Parmu, Palermo i Lazio. Karijeru je završio na Bliskom istoku igrajući za Al Nasr i Al-Gharafu. U dresu Australije igrao je do 2015. godine i upisao je 84 nastupa uz 13 golova.

Top Komentari

GGMU
A ko si ti?
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi