4

Komentari (4)

Dzematlija
Neki dan bilo da ga Allegri NE vidi u svojim planovima i da zeli graditi ekipu oko Dybale, a sad odjednom oko Ronalda. Ne mozes vise pohvatati, svaki novinar svoje zelje pise.
BaboBih
Preokret je vama u glavi koji pišete ove gluposti, nikad niko iz Juventusa nije tvrdio da ga zele prodati sto prije ili slicno, nikad niko nije govorio da ga zele dovesti pod hitno, nikad Ronaldo sam nije govorio da zeli sto prije da ide.. bila mrvica sa strane Man U da su mozda zainteresovani ali brzo odustali. Nit kakve druge medije tuse kao vi sa nagađanjem transfera. Ako se već żelite baviti takvim stvarima ja vam predlazem da pređete na gatanje i citajte zvijezde i karte i pokusavajte predvidjeti koji transfer za godinu dvije. I kao bonus dovedite sebi neku zivotinju, mozda pas ili macka koja je vidovita i moze da predviđa buduce transfere ili cak i rezultate i pišite o tome. Jer ce sigurni ta zivotinja pogoditi vise nego vi "experti"
ArmiNN
Nije to preokret haha,kad Utd mu nije htio dati platu koju on ima u Juventusu,Ni PSG,,onda logicno da ce ostati..
JuventinoBK
Cristiano Ronaldo Siiiiiiiiiiiiiiii
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti