13

Komentari (13)

juve10
Ma oni su zasrali s Moratom, valja plaćati tojagu. Slijedi još jedna teška sezona za Juve
Emin_Podzic
Niko nece biti ni blizu realovih galaktikosa jer su galaktikosi vecinom mladi dovedeni i trebalo im je vremena da se uigraju a PSG sad dovodi mlade ali i stare igrace npr ramos i ronaldo oni jos dugo mogu biti u dobroj formi ali i oni stare
Ecosport
Penaldo je isluženi igrač, njegova forma će samo padati. PSGu više ovo marketinški znači nego igrački. Juve zna šta radi. I čuj ovo će uzdrmati svijet. Pa šta bi tek bilo da Mesdi prelazi negdje, to bi poremetilo sve svemirske konstelacije.
realno_govoreci
133 utaknice 101 pogodak.Ustani i ponovo ovo ;)
dinass
Jest Jupiter bi se pomjerio za 2 cm a Venera se pocela okretati u suprotnom pravcu od sunca.To su igraci,placenici nista nije cudno
Nele.
Bice ih milina gledat.
Adnan tz
Bajram šerif mubarek olsun
Arnel925
Ja se nadam da ce PSG uspjeti da dovede ove sezone i Ronalda i Messija
azz33333
Bajram Serif Mubarek Olsun
gradski18
I opet nece osvojit ligu prvaka
kurjak
Neće pogriješiti sigurno,uzeće ove sezone sve što se uzeti može.
Arnel925
@user1602695376 ko to ima bolji jarane realno? City je samo imao više sreće prošle sezone. Ali je zato u finalu podbacio.
dinass
Ma mozda ni u Francuskoj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.