Čelnik Juventusa o Ronaldu: "Tužno je, ali to više nije naš problem"

Izvršni direktor

Čelnik Juventusa o Ronaldu: "Tužno je, ali to više nije naš problem"

Eldar Ganibegović

Velika prašina se ovog ljeta podigla oko Cristiana Ronalda.

Portugalac je htio da napusti Manchester United, menadžer Mendes je svim silama pokušavao da mu pronađe novi klub, ali na kraju je ostao u redovima Uniteda.

Ronaldo je imao samo jednu ponudu i to od Al-Hilala, koju je kategorički odbio, iako su mu Arapi nudili 125 miliona eura godišnje.

Također, on sada ima nesretnu situaciju u Manchester Unitedu jer trenutno ne može da izbori ni početnu postavu u ekipi Erika ten Haga.

Situaciju CR7 nedavno je komentarisao izvršni direktor Juventusa Maurizio Arrivabene.

Čelnik Stare dame je svjedok kako je Ronaldo napustio njegovu momčad prije samo godinu dana, a sada mu je postalo žao zbog situacije u kojoj se fudbaler našao.

"Oprostili smo se od Cristiana s velikim uzajamnim poštovanjem prije godinu dana, tako da ono što će mu se dogoditi u Manchester Unitedu više nije naš problem.

Tužno ga je vidjeti u ovakvoj situaciji, nije lijepo ni za njega ni za njegovu momčad. Ali, ponovit ću, to više nije naš posao", rekao je Arrivabene, prenosi Football Italia.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Spomenimo i to da Ronaldo više nije najplaćeniji fudbaler u Engleskoj, daleko od toga, pao je na osmo mjesto, a tu su sada "neki novi klinci". 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi