Milik zabio gol trbuhom, Jović promašio penal

Fiorentina - Juventus

Milik zabio gol trbuhom, Jović promašio penal

Edmir Škorić

Trenutno svoj meč 5. kola Serije A igraju ljuti rivali Fiorentina i Juventus, a na semaforu 1:1 nakon 45 minuta igre.

Juventus je bolje otvorio meč i poveo je nakon samo devet minuta igre. Pojačanje Stare dame ponovo se upisuje u strijelce.

Arkadiusz Milik je u 9. minuti na asistenciju Filipa Kostića pogodio, a interesantno da je mrežu zatresao udarcem trbuhom.

Napadač Marseillea došao je na posudbu. Debitovao je protiv Rome u derbiju, ali je već protiv Spezije bio strijelac, da bi i danas pogodio.

Danas mu je trener Max Allegri dao prednost od početka umjesto Dušana Vlahovića i to se ispostavio kao dobar potez, iako je Fiorentina preko Kouamea izjednačila u 29. minuti.

U 45. minuti dosuđen je penal za Fiorentinu, ali je Luka Jović pogodio stativu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlahović je dobio priliku da se odmori, ali po svemu sudeći će u nastavku dobiti priliku, posebno jer Juve nema dobar rezultat.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi