"Neprihvatljivo je da se tako ponaša kapiten naše reprezentacije, to ne smiješ da radiš"

Kritike za Ronalda

"Neprihvatljivo je da se tako ponaša kapiten naše reprezentacije, to ne smiješ da radiš"

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo nalazi se u centru pažnje fudbalske javnostri nakon sinoćnje utakmice Srbije i Portugala.

Meč Srbije i Portugala koji se igrao na Marakani završen je rezultatom 2:2 iako je gostima u posljednjim sekundama utakmice poništen čist pogodak.

Gol je dao Ronaldo i bilo je jasno da je lopta prešla liniju prije nego što ju je Mitrović izbacio, ali se sudije nisu oglašavale.

Ronaldo je iz bijesa odmah krenuo prema svlačionici i bacio je kapitensku traku. Ovaj potez se nije svidio javnosti u Portugalu, a oglasio se i bivši reprezentativac ove reprezentacije Fernando Meira.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"To je bio čist gol, ali Ronaldo ne smije da baca kapitensku traku zbog toga. Ta reakcija je prirodna, ali nije prihvatljiva za kapitena reprezentacije. Ne možeš baciti kapitensku traku i otići u svlačionicu dok utakmica još traje. To nije prihvatljivo ponašanje za fudbalera poput njega. Razumijem da je frustriran i saglasan sam da je gol bio čist, ali morao je mirnije reagovati", rekao je Meira.

Top Komentari

Aldusss
Ne seri zdravlja ti.
9 1
Mehinaldo
Jok nesmije iznerviro se nije robot ne kenjaj **** te igrac kojem je sve svejedno iznerviro se reahivo i sta
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti