Umjesto raja, pakao! Ronaldu je "pukao film", izgubio je živce i napravio ono što do sada nije!

Scena sa utakmice

Umjesto raja, pakao! Ronaldu je "pukao film", izgubio je živce i napravio ono što do sada nije!

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo ne uživa u fudbalu u Saudijskoj Arabiji. Portugalac je mislio da će biti ubjedljivo najveća zvijezda i da će pobjeći od "duhova" koji ga proganjaju, ali to nije slučaj.

Ronaldo ima iza sebe besprijekornu karijeru. Navikao je na zvižduke, uvrede i raznorazna skandiranja, dok je igrao za Real Madrid, Manchester United i Juventus.

Odlaskom u Saudijsku Arabiju vjerovao je da će se riješiti čuvenog prvociranja: "Messi, Messi, Messi", ali to nije slučaj. Zbog svega i sam Ronaldo gubi živce.

U četvrtak je Al Nassr gostovao Al Ittihadu te upisao minimalan poraza. Portugalac se nije proslavio na terenu, ali se našao u centru pažnje.

Ronaldo je uvijek fokusiran na utakmicu i dešavanja na tribinama ga previše ne pogađaju, ali izgleda da je i tome došao kraj.

Kada je čuo da skandariju Messijevo ime, Ronaldu je "pukao film", okrenuo se prema navijačima Al Ittihada te im počeo gestikulirati rukama da samo nastave.

Oglasi

Poslije toga slegnuo ramenima te pokazao rukom kao da želi reći šta im je te se posvetio utakmici.

Iz Ronaldovog govora tijela jasno se moglo vidjeti određeno nezadovoljstvo, nevjerica na njegovom licu te nije mogao razumjeti zašto ga navijači provociraju.

Inače, prema posljednjim vijestima Ronaldov vječiti rival Leo Messi neće produžiti ugovor sa PSG-om te jedna od opcija dolaska u Sadijsku Arabiju je itekako aktuelna.

Za Argentinca je interes počeo da pokazuje Al Hilal i eventualni dolazak legendarnog kapitena Gaučosa u Saudijsku Arabiju se Portugalcu sigurno ne bi svidio.

Messi i Ronaldo su stvorili najveće individualno rivalstvo u historiji fudbala i mnogi ljubitelji fudbala bi sigurno voljeli vidjeti da se njih dvojica ponovo sretnu na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti