Ronaldo izveo najgori slobodnjak u životu, a onda napravio još sramotniji potez i pokazao pravo lice

Ronaldo izveo najgori slobodnjak u životu, a onda napravio još sramotniji potez i pokazao pravo lice

Endin Čaušević

Al Nassr je sinoć poražen u gostima u derbiju protiv Al Ittihada sa minimalnih 1:0, a u centru pažnje našao se Cristiano Ronaldo koji nije imao baš najbolju noć i teren je napustio vidno ljut i razočaran zbog poraza. No, i sam Portugalac je odigrao meč za zaborav, a u centru pažnje posebno se našao njegov očajan slobodnjak i reakcija nakon toga.

U Jeddahu sinoć je odigran saudijski Superclasico u kojem je Al Ittihad sa minimalnih 1:0 pobijedio ljutog rivala Al Nassr, a odlučujući trenutak utakmice desio se u 80. minuti kada je Romarinho zabio jedini gol na meču.

No, ponovo je glavna tema bio Cristiano Ronaldo koji je odigrao vjerovatno najlošiju utakmicu otkako je stigao u Saudijsku Arabiju.

Ronaldu ništa sinoć nije išlo po planu, a nizbrdo je krenulo sve još i prije početka utakmice kada je Portugalac bio razočaran jer su navijači domaćeg tima s tribina skandirali "Messi, Messi" što ga nije ostavilo ravnodušnim.

Nakon utakmice Ronaldo je u potpunosti izgubio živce i čak je počeo šutirati flaše koje su bile pored terena što najbolje pokazuje koliko je bio ljut što je Al Nassr doživio poraz u velikom derbiju.

Međutim, pored toga još jedan trenutak se posebno ističe iz sinoćnje utakmice. To se desilo početkom drugog poluvremena kada se Ronaldo obrukao jer je izveo vjerovatno najgori slobodnjak u životu.

Oglasi

Ronaldu već godinama nikako ne ide od noge da zabija golove iz slobodnjaka iako ih izvodi na svakoj utakmici. No, lopta nikako ne želi u mrežu, ali sinoć je on nadmašio i sam sebe slobodnjakom koji je mnoge nasmijao.

Portugalac je pokušao s desne strane iskosa da iznenadi golmana, ali je na kraju loptu poslao na tribine. No, ono što je mnoge razočaralo posebno nakon toga jeste činjenica da se on nije mogao pomiriti s takvom brukom i da je pokušao pokazati da on nije baš tako očajno izveo slobodnjak.

[twitter]https://twitter.com/Freakinhuzaifa2/status/1633903320481013760[/twitter]

Ronaldo je otrčao do sudije i uvjeravao ga da je lopta zakačila živi zid i da je to korner iako je svima bilo jasno da to nije slučaj.

Već tada je Ronaldo sigurno znao da će taj video postati hit na društvenim mrežama i da će mnogi da ga ismijavaju i pokušao je pronaći alibi za očajan slobodnjak, ali je sudija jasno vidio da to nije korner što je pokazao i usporeni snimak.

Ronaldo je imao još nekoliko očajnih poteza sinoć i ono što je posebno razočaralo jeste da je svaki put krivio nekog drugog za takve greške iako je bilo jasno da je on jedini krivac za to.

[twitter]https://twitter.com/IShow_Speed_OOC/status/1634096473431236610[/twitter]

To najbolje pokazuje ova akcija kada je petom poslao loptu u aut, a onda je saigračima govorio da su trebali biti na mjestu gdje je dodao loptu iako prethodno nije ni pogledao da li ima neko tu od igrača Al Nassra.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Bravo rona, lukav pokušaj. Vide se tu godine iskustva, majstorski. A i ova peta je za udžbenike, šteta što ga saigrači nisu pratili.
0 0
NKZ1922
Nije da ga branim, ali fakat izgleda kao da je okrznula igraca u zivom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi