5

Komentari (5)

Bohemia
Ko god je igrao lipte zna da od 11 igraca u ekipi imas 1-2 igraca koji su u potpunosti bezopasni kada su s loptom, sta ako je bas tog igraca trener targetirao kao nekog na kome nema potrebe vrsiti pritisak, kada je s loptom?
douglasssy
Prvo na Ronaldovom snimku, pogledajte rezultat i minutu utakmice.Zasto bi u tom periodu ganjao loptu i bezveze trosio energiju. Sto se tice Mesija, takvi poput njega imaju jednostavno posebnu ulogu u timu, te se samim ovim "setanjem" cuva snaga za bas one momente koje su ih i ucinili jedinstvenima. A to su oni momenti kada pokazu razlicitost.
AmarSahi
I u Messijevom videu je bila 90 minuta, tako da šuti.
douglasssy
Cuj ovog debila?
realno_govoreci
Ok,al kakve veze ima Ronaldo s Messiem ili obratno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti