Kakav Messi takav i Ronaldo: Je li zaista tako?
Foto - Screenshot

Pojavio se zanimljiv video

Kakav Messi takav i Ronaldo: Je li zaista tako?

M. Šljivak

Lionel Messi izazvao je veliku pažnju zbog scene sa terena u meču Barcelone i kijevskog Dinama.

Kapiten Barcelone je samo pogledom posmatrao kako Dinamovi fudbaleri kreću u napad i nije ni pomislio da izvrši presing.

Sada se pojavio i video Ronalda koji je također bio poprilično nezanteresovan u određenim trenucima utakmice protiv Ferencvaroši.

Ipak, za razliku od Messija, Ronaldo je imao pomoć ostatka ekipe Juventusa koji su izvršili pritisak na protivničkog fudbalera, pa nije čudo što Cristiano u prvom snimku nije potrčao.

[twitter]https://twitter.com/Anmol_AT10/status/1324340942921330688[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, u drugom nije ni bilo volje jer su se igrale posljednje sekunde utakmice, pa je zaista pitanje da li je ovo ista situacija. 

Svakako da ne treba zvijezdama Barce i Juventusa zamjeriti na ovakvim stvarima jer tokom utakmice oni naprave hiljadu dobrih stvari za svoje ekipe.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Prvo na Ronaldovom snimku, pogledajte rezultat i minutu utakmice.Zasto bi u tom periodu ganjao loptu i bezveze trosio energiju. Sto se tice Mesija, takvi poput njega imaju jednostavno posebnu ulogu u timu, te se samim ovim "setanjem" cuva snaga za bas one momente koje su ih i ucinili jedinstvenima. A to su oni momenti kada pokazu razlicitost.
8 0
realno_govoreci
Ok,al kakve veze ima Ronaldo s Messiem ili obratno
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi