Ovakvu Ronaldovu reakciju nećete vidjeti često, ali ipak je na drugoj strani Messi
Foto - Screenshot

Zanimljiva situacija

Ovakvu Ronaldovu reakciju nećete vidjeti često, ali ipak je na drugoj strani Messi

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je nadigrao Lionela Messija.

Portugalac je u pobjedu Juventusa nad Barcelonom od 3:0 zabio dva gola, a Juve je zaista odličnom igrom uspio da uvjerljivo slavi i da završi grupnu fazu na prvom mjestu.

Zanimljiva situacija se u ovom susretu desila tokom jednog napada Barce. Lionel Messi je bio u akciji, Bonucciju je proturio loptu kroz noge, ali se ispred njega zatim stvorio Cristiano Ronaldo i odnio je loptu daleko od njega kao da je u pitanju iskusan defanzivac.

[twitter]https://twitter.com/KaizerKroos/status/1336426288861466624[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Rijetkost je vidjeti Cristiana da odigra ovako nešto u defanzivi, ali kao što je i sam rekao nakon utakmice, kompletan tim je sinoć na Camp Nou bio ujedinjen za pobjedu.

Zanimljiva situacija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Messi je za njega doktor - trci + bori se + vodi tim + mijenja poziciji/ Ronaldo samo ceka penal ili neku zavrsnicu da postavi nogu ili glavu
10 15
don_kihNot74
Messi je zavrsio svoje, ostala je samo uspomenaaaaa staraaa, izlapio mu talent ;)
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi