Šta je Cristiano Ronaldo poručio nakon razbijanja Barcelone?
Foto - EPA

Portugalac skroman

Šta je Cristiano Ronaldo poručio nakon razbijanja Barcelone?

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo iskoristio je dva penala u uvjerljivoj pobjedi Juventusa na Camp Nou protiv Barcelone od 3:0.

Torinski velikan u potpunosti je nadigrao Katalonce, Ronaldo je šanse iskoristio i na kraju je Juventus kao prvoplasirani iz grupe prošao u nokaut fazu takmičenja.

Cristiano se oglasio nakon utakmice i istakao je da mu je veliko zadovoljstvo što je nastupio na Camp Nou.

"Uvijek je ljepo vratit se u Španiju i Kataloniju i uvijek je teško igrati na Camp Nou preotiv jednog od najboljih timova protiv kojeg sam ikad igrao. Danas smo bili istinski šampioni. Istinska, jaka i ujedinjena porodica. Ako nastavimo ovako nemamo se čega plašiti do kraja sezone. Idemo", napisao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Juventus je sa Ronaldom posve druga ekipa i to su na Camp Nou sinoć i pokazali.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Mesi je bio ljepsi za gledat tehnicki potkovaniji.. Ove sezone stagnira mislim da je to to od njega. Juznoameri podbace u kasnim fudbalskim godinama tako kažu mnoge karijere Brazilski i Argentinski majstora. Ronaldo je mašina,momak koji je manje talentovan od Mesija i mnogo je spremniji i predaniji fudbalu. Obojica igraca su izvela mnogo penala pa i Barca je imala skandalozni penala kao i Real i Juve j kojims je ronaldo igrao zadnju deceniju i jace. Najbolji igrači novijem vremenu meni Ronaldo drazi radi rada predanosti i zelje za golovims a u Manchesteru i u Realu je znao i okrenut bezbroj puta igrača i Mesi je igracina. Suvisno se prepirat stvar ukusa i ljubavi. Volite se ljubite se pravite djecu
9 3
AmarSahi
Smiješni su mi oni koji ga zovu Penaldo, pa i penal je gol, kada ga dobije neće on dodati nazad golmanu da kreira novu akciju.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi