Isfrustrirani Ronaldo čuo da navijači skandiraju Messijevo ime, kamera snimila šta im je odgovorio

Portugalac opsjednut igračem Intera iz Miamija

Isfrustrirani Ronaldo čuo da navijači skandiraju Messijevo ime, kamera snimila šta im je odgovorio

E. Čaušević

Al Hilal i Al Nassr odigrali su sinoć prijateljsku utakmicu koju je obilježilo skandalozno ponašanje Cristiana Ronalda. Portugalac je pokazao svoju tamnu stranu, a sve je počelo kada je čuo da navijači Al Hilala skandiraju ime Lionela Messija, te im je on odlučio odgovoriti.

Klubovi u Saudijskoj Arabiji spremaju se za drugi dio sezone, a ljuti rivali Al Hilal i Al Nassr iskoristili su priliku da odigraju prijateljsku utakmicu.

Al Hilal je u ovom meču pobijedio sa 2:0 golovima Milinkovića-Savića i Al Dawsarija, ali fudbal je nažalost pao u drugi plan zbog sramotnog ponašanja Cristiana Ronalda kojim je Portugalac zgrozio fudbalski svijet.

Sve je kulminirao dok je izlazio s terena kada su navijači Al Hilala ispred njega bacili dres tog kluba, a on ga je uzeo i obrisao s njim genitalije što je bilo zaista skandalozno.

Ronaldo je u sinoćnjem duelu u potpunosti izgubio živce što je zaista rijetkost kada je u pitanju jedan od najboljih igrača svih vremena.

Oglasi

Međutim, čini se da je jasno kada je sve počelo i šta je bio "okidač" da Ronaldo potpuno poludi i počne se sramotno ponašati.

Naime, tokom utakmice navijači Al Hilala skandirali su "Messi, Messi" i to se orilo stadionom. No, Ronaldo te stvari doživljava već godinama i rijetko kada je reagovao, ali sada očito nije mogao da se kontroliše.

Ronaldo je čuo da protivnički navijači skandiraju ime njegovog najvećeg rivala, te je odlučio da im odgovori.

"Ja sam tu, a ne Messi", čulo se kako govori Ronaldo dok se obraćao navijačima Al Hilala koji su nastavili da skandiraju ime argentinskog reprezentativca.

Oglasi

Sve to pokrenulo je lavinu skandaloznih poteza od strane Ronalda kojima je pokazao svoju tamnu stranu, te nikada nije išao tako daleko u tim stvarima, ali očito je da ovaj put igrač Al Nassra nije mogao izdržati.

Kasnije je imao i ispad što se tiče glavne sutkinje jer nije bio zadovoljan njenim suđenjem, a to joj je jasno dao do znanja i čak joj je gestikulirao rukama da napusti sama teren.

Kamere su snimile svaki Ronaldov ispad što mu uopšte ne ide na ruku, te su ga ljubitelji fudbala žestoko osudili na društvenim mrežama jer se jedan od najboljih igrača svih vremena tako ne smije ponašati.

Ronaldo je jedva čekao da se utakmica završi kako bi što prije otišao u svlačionicu, ali od onoga što je sinoć radio neće tako lako pobjeći i bolje mu je da u narednim danima ne prati šta se o njemu piše po društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi