Dešava se i najboljim: Zvuči nevjerovatno s kojim igračem je žena nabila rogove velikom Ronaldu

Nekada su bili saigrači

Dešava se i najboljim: Zvuči nevjerovatno s kojim igračem je žena nabila rogove velikom Ronaldu

Admin Čaušević

Ronaldo da Lima poznatiji kao Il Fenomeno je imao itekako buran ljubavni život. Već neko vrijeme je u vezi sa Celinom Locks, a prije toga je imao veliki broj afera. U braku je bio čak tri puta. 

Ronaldo slovi za najboljeg napadača ikada. Možda je na terenu bio dominantan i superioran van zelenog tepiha mu se desilo ono što se dešava mnogim muškarcima. Prevaren je. 

Prvi put slavni Brazilac se oženio u decembru 1999. godine, a njegova izabranica je postala nekadašnja fudbalerka Milene Domingues. 

Bilo je to kad je Il Fenomenao igrao za Inter, međutim taj brak nije dugo trajao. Ronaldo je sa bivšog fudbalerkom dobio prvog sina kojeg je nazvao Roland. Dječak se rodio u aprilu 2000. godine.

Supruga je prevarila i velikog Ronalda

Problemi su počeli kada je u Inter na ljeto 2000. godine stigao Clarence Seedorf iz Real Madrida i predstavljao je veliko pojačanje za Nerazzurre.

Međutim, vrijeme je pokazalo da je bio i velika opasnost za samog Ronalda pošto je Dominguez završila u krevetu čuvenog Nizozemca. 

Oglasi

Brazilca je svog muža počela varati sa Nizozemcem i to u vrijeme kada je Ronaldo imao ozbiljnih problema sa povredama koljena.

Silne glasine su učinile da Ronaldo ostavi Domiguez. Zvanično su se rastavili 2003. godine, a ona se nastavila i dalje viđati sa Seedorfom.

Ronaldo i Seedorf su bili saigrači u Interu

Zanimljivo da su obojica igrača istovremeno napustila Inter. Uradili su to na ljeto 2002. godine. Ronaldo je otišao u Real, a Seedorf u Milan.

Nekoliko godina kasnije ponovo su postali saigrači kada je Brazilac stigao u Rossonere, ali između njih nije bilo problema te su sve odlučili ostaviti iza sebe. 

Nizozemac porijeklom iz Surinama je jedno vrijeme bio u braku sa Luvianom Seedorf s kojom je dobio četvero djece te se razveo. Nakon toga je stupio u vezu sa Sophiom Makramanti s kojom je prešao na islam u martu 2022. godine.

Sa druge strane 47-godišnji Ronaldo je od 2015. godine u vezi sa manekenkom Celinom Locks, da bi se vjenčali u septembru 2023. godine i to dvije sedmice nakon što se bivši osvajač Zlatne lopte krstio po prvi put u životu.

Što se tiče Dominguez, ona je ostala vjerna fudbalerima. Sada kada su joj 44 godine u vezi je sa bivšim brazilskim fudbalerom Andreom Luizom koji je jedno vrijeme bio član PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi