I Georgina čula šta skandiraju Cristianu, odmah je reagovala i oglasila se na Instagramu

Nimalo lagan meč za Portugalca

I Georgina čula šta skandiraju Cristianu, odmah je reagovala i oglasila se na Instagramu

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo našao se večeras u centru pažnje javnosti na meču Al Nassr - Al Ettifaq kada su protivnički navijači počeli da skandiraju "Messi, Messi" na šta on nije ostao imun i morao je da reaguje. Sve je s tribina pratila i njegova izabranica Georgina koja se također oglasila na Instagramu.

Al Nassr je igrao večeras protiv Al Ettifaqa meč osmine finala saudijskoj Kupa kralja i tek nakon produžetaka uspio je da pobijedi sa 1:0 i plasira se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Junak je bio Sadio Mane koji je uspio da postigne pogodak za 1:0 u 107. minuti utakmice i tako odvede Al Nassr u narednu rundu.

No, glavna tema fudbalske javnosti nakon meča je Cristiano Ronaldo. Portugalac se našao u centru pažnje jer su navijači Al Ettifaqa u finišu regularnog dijela meča počeli da ga provociraju skandiranjem "Messi, Messi".

Ronaldo nije ostao imun na ono što je čuo s tribina i odgovorio je jer je stavio prst na usta i pokazivao im da ušute.

Oglasi

Međutim, do osvete Ronaldo je došao u produžecima kada je Mane dao gol, a potom su obojica otrčali do tribine navijača protivničkog tima i pitali se zbog čega sada šute.

Na tribinama stadiona u Riyadhu bila je i Georgina Rodriguez koja redovno prati Ronaldove utakmice.

I Georgina je dobro čula kada se stadionom orilo "Messi, Messi", te je odgovorila na svoj način. Ona se oglasila na Instagram storyju gdje je objavila Ronaldovu fotografiju i emotikon srce pored toga.

Opis nije dostupan.

Fotografiju je objavila nekoliko minuta nakon spornih dešavanja i na taj način dala podršku svom izabraniku.

Ronaldo je prije obično bio imun na takve povike i nije reagovao, no ovaj put nije izdržao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi