Htio ga je poniziti? Messi objavio selfie da pokaže mišiće, nedugo nakon toga stigao odgovor Ronalda

Argentinac je u formi, ali...

Htio ga je poniziti? Messi objavio selfie da pokaže mišiće, nedugo nakon toga stigao odgovor Ronalda

Edmir Škorić

Jedan od najboljih igrača svih vremena Lionel Messi u dobroj je formi unatoč tome što nije igrao u posljednje vrijeme.

Lionel Messi pozirao je sa suprugom Antonellom u teretani, gdje je napravio selfie kako bi pokazao svoje trbušne mišiće-

Osmerostruki osvajač Zlatne lopte u najboljoj je formi uoči MLS sezone koja počinje u februaru kada će mu se Luis Suarez pridružiti u Inter Miamiju. Argentinac sada uživa u praznicima, ali nije dozvolio dodatne masne naslage i očito se drži strogog režima ishrane i redovnih treninga.

Ubrzo nakon Messija, fotografiju svojih trbušnih mišića objavio je i njegov dugogodišnji fudbalski rival Cristiano Ronaldo. Portugalac je htio da pokaže kakve nožne i trbušne mišiće posjeduje i nema nikakve sumnje da mu niko ne može parirati, naročito ne Messi.

Mnogi teoretičari zavjera odmah su se obrusili na Ronalda i optužili ga da je fotografiju namjerno objavio kako bi "spustio Messija na zemlju".

Oglasi

I dok Messi s Inter Miamijem nema nastupe, Ronaldo u Saudijskoj Arabiji i dalje igra, a posljednji meč odigrao je prije dva dana kada je postigao dva gola u derbiju protiv Al-Ittihada.

Narednu utakmicu njegov Al-Nassr igra već sutra, kada će gostovati Al-Taawonu, što znači da će bivši igrač Reala, Juventusa i Manchester Uniteda biti aktivan samo dan prije Nove godine.

Interesantno da će već prvog dana u 2024. godini svijet uživati u duelu koji je obilježio jednu fudbalsku eru, pošto prijateljski meč igraju Al Nassr i Inter Miami, ali nije poznato hoće li dvojica ponajboljih fudbalera svih vremena biti u sastavima.

Nakon toga će Ronaldo na zaslužen odmor koji će potrajati sve do 12. februara, a onda slijede okršaji sa Al-Feihom u azijskoj Ligi prvaka. Al-Nassr je favorit u ovom dvomeču osmine finala, a interesantno je da će s druge strane na terenu biti bh. reprezentativac Gojko Cimirot.

Ronaldo unatoč godinama želi da nastavi redovno da igra, a sve kako bi što spremnije dočekao Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, gdje će kao lider Portugala pokušati da ode do samog kraja.

Portugalci su 2004. godine izgubili finale Eura od Grčke, ali su 2016. godine bili prvaci Evrope pobijedivši Francusku u finalu i to bez Ronalda, koji se povrijedio u prvom poluvremenu tog duela.

Top Komentari

Madridista
Popiš'o se brat po malom akrapu. Dajte malom neku nagradu, sadake nikad dosta.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi