Poznati novinar objavio staru fotografiju s Ronaldom: Opis otkriva zašto je najbolji na svijetu
Cristiano Ronaldo je uvijek imao veliko samopouzdanje.

I tada je bio poseban

Poznati novinar objavio staru fotografiju s Ronaldom: Opis otkriva zašto je najbolji na svijetu

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo je jedan od najboljih, po mnogima i najbolji fudbaler svih vremena. Danas je objavljena fotografija s početaka njegove karijere, a opis sigurno otkriva jedan od razloga zašto je CR7 tu gdje jeste.

Bez obzira na to što mu je 38 godina, Cristiano Ronaldo i dalje žari i pali fudbalskim terenima, te postavlja brojne rekorde.

Trenutno je član Al Nassra iz Saudijske Arabije, te je igrajući za taj tim i reprezentaciju Portugala uspio da postane najbolji strijelac na svijetu za 2023. godinu, te ga još uvijek, s malim šansama za to, može preskočiti Erling Haaland.

Od 53 gola koja je postigao ove godine, Cristiano Ronaldo je postigao dva i na Bilinom polju protiv naše reprezentacije u onom oktobarskom debeklu od 0:5.

Oglasi

Neki će reći da je najbolji ikad, neki ne, ali da je jedan od najboljih, to je sigurno. Vjerovao je uvijek da će to postati.

Nevjerovatno samopouzdanje Cristiana Ronalda

Poznati rumunski novinar, Niculae Marius Constantin, objavio je fotografiju s Ronaldom iz vremena dok je Portugalac bio na početku karijere i nosio dres Sportinga.

Njegov opis pokazuje da je i tada Cristiano Ronaldo imao osobinu koja ga krasi kroz cijelu karijeru, a koja mu je pomogla da bude ono što sada jeste. To je samopouzdanje.

Čak i tada je Ronaldo bio uvjeren da će biti broj jedan, što je Rumun u opisu fotografije i spomenuo:

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Sa Cristianom kada mi je rekao da će biti broj jedan. Sada, sa 38 godina, i dalje obara rekord za rekordom! Stigao je do hiljadu utakmica, a odigrao 33 utakmice za Sporting."

[instagram]https://www.instagram.com/marius.niculae.official/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0ffeb709-ac05-4c88-9e02-5d55952c9e10[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi