United sprema veliko poniženje za Ronalda: Samo jedna stvar ga može spasiti

Vrijeme je za promjene

United sprema veliko poniženje za Ronalda: Samo jedna stvar ga može spasiti

E. Škorić

Cristiano Ronaldo definitivno ne uživa u Manchesteru, a početak nove sezone izgleda kao iz najgore noćne more.

Ronaldo je želio da tokom ljeta promijeni klub, ali u Manchesteru su odlučili da ga zdarže na inzistiranje novog menadžera Erika ten Haga, no Portugalac ništa ne doprinosi ekipi.

Klub je doživio dva poraza na startu sezone, naročito je bio težak jučerašnji rezultatom 4:0 od Brentforda, a Cristiano je ponovo pokazao nezadovoljstvo i nemoć.

Ljutiti Ronaldo odbio je nakon meča pozdraviti navijače. Hladnokrvno je prošao pored njih dok su ga oni pozdravljali i još je jednom pokazao da mu baš i nije stalo do njih.

Također, CR nije pozdravio ni menadžera Erika ten Haga. Prošao je kraj njega i mnogi smatraju da je ovo jasan znak da Portugalac više ni sekunde ne želi ostati u klubu.

"Prosto je nemoguće da se o meni ne priča barem jedan dan. Inače ne biste zaradili novac. Znate da nećete dobiti pažnju ako ne napišete laži. Nastavite, možda nekad i pogodite", napisao je Cristiano Ronaldo, tvrdeći da nije istina kako je tražio odlazak ovog ljeta, ali to je jasno i pticama na granama.

Oglasi

Ronaldo bi do kraja mjeseca definitivno mogao otići, ali ono što bi ga moglo zaboljeti je informacija koju je upravo objavio Sky Sports News.

Naime, navodi se kako United razmišlja čak da raskine ugovor svom napadaču, pa bi Portugalac postao slobodan. Jedino može da ga spasi ako u međuvremenu promijeni svoj stav.

U klubu smatraju da ponašanje Cristiana Ronalda pogoršava atmosferu u Carringtonu, a jedan ga izvor opisuje kao "hodajuće loše raspoloženje"

Iako je sam Ten Hag uvjeravao sve da Ronaldo ostaje i da računa na njega, čini se da je i Nizozemac sam sada protiv toga i vjeruje se da će United za vlastitu dobrobit dati Ronaldu slobodne papire, iako ima još godinu dana ugovora.

Svakako United mora da mu plati određeno obeštećenje, ali na Old Traffordu imaju dovoljno novca i za mnogo veće operacije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Ronaldo je veci od junajteda. Ne treba mu vece ponizenje od toga da mu je sef onaj celavi ublehas.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi