Erik ten Hag je tek sad shvatio gdje je došao
Foto - EPA

Menadžer Manchester Uniteda bijesan

Erik ten Hag je tek sad shvatio gdje je došao

Midhat Šljivak

Erik ten Hag preuzeo je Manchester United na početku nove sezone.

Međutim, nizozemski stručnjak nije ni sanjao da će mu početak ere na Old Traffordu biti kao iz najgorih noćnih mora jer Crveni đavoli igraju katastrofalan fudbal.

Dva poraza u dva kola nešto su čemu se Erik ten Hag nije nadao, a on je nakon utakmice u Brentfordu i teškog debakla od 4:0 saopštio da mu jednostavno trebaju bolji igrači.

"Potrebni su nam novi, kvalitetniji igrači. Pokušat ćemo ih uvjeriti da dođu kod nas", rekao je Ten Hag.

A engleski mediji tvrde da je nizozemski trener veoma nezadovoljan u Unitedu, a njegovu agenti su bijesni jer nije dobio ono što je tražio.

"Savjetnici Erika ten Haga bijesni su jer ga je klub iznevjerio u ovom prijelaznom roku. Njegovi agenti su razočarani jer je 'izvisio' za pojačanja", pišu engleski mediji.

Da u timu Uniteda gotovo ništa ne štima pokazao je i meč s Brentfordom. Igrači su bili potpuno izgubljeni, van svojih pozicija i ispadali su kao početnici.

Često su viđene i rasprave među njima. Mahanje rukama postalo je normalno na terenu i Erik ten Hag će morati napraviti ogromne promjene ako želi United vratiti u život.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nizozemac će za nekoliko dana dobiti novog igrača. Dogovoren je dolazak Adriena Rabiota iz Juventusa, no pitanje je koliko on može unaprijediti igru Crvenih đavola.

Velika želja Ten Haga je Frenkie de Jong. Ipak, reprezentativac Nizozemske za sada je još uvijek u Barceloni lako bi se moglo desiti da tamo i ostane i u novoj sezoni.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...pa nije mu to holandska liga gdje nije imao konkurencije...ovo je EPL,najjaca liga na svijetu gdje svako svakoga moze pobijediti...a budimo realni,nije ni on nikakav trener...
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije