9

Komentari (9)

Robijasi_It
Pa bez njega ima ih 11 na terenu iinace sanjam mnogo manje jer u sivilo nekim skog rada povuče jos kojeg onda se odrazi na rezultate i cijelu svlačionicu nego konačno je neko došao pa sve to spoznao i poslao ga lijepo na klupu da strašnih igrača manchester ima trenutno ima sigurno al trebao je neko da dodje sto zna sta hoce od njih da im kaze gdje griješe i da ih nauci sta je tim taj je došao a to je Ten Hag mnogu su se uvjerili u njegove trenersku kvalitete
Jasminn
Hajde ti u penziju...para imasss...milijardu. Ne kaljaj ime
SEJFUDIBIKODZE
odlicna utakmica,ovako se igra,ali ovo neznaci nista,MY nema igraca sve je to slabo,i njihov go je visio u vazduhu,nece moci ovako nista napravit to i laik vidi.
Mehinaldo
Man utd brži rastrčaniji neugodniji bez njega i svaka cast treneru kad ga je ostavio na klupi ovi igraci djeluju razigranije nego kad je on na terenu nek prihvati cinjenicu da nije vise tako dobar jbg neces do pedesete igrati ubili ga tegovi
Fino alla Fine
Gotovo je Rony, na mladjima Svijet ostaje.
SEJFUDIBIKODZE
ako na mladjima ostaje tesko tebi svijete planetu ce raz****t
denimen9
Ronaldu su pobjede protiv Liverpoola, kao pobjede protiv Leicestera ili ostalih jednosezonaša, ništa posebno ili vrijedno sad nekog pretjeranog slavlja.
user1620593935
To mu je zadnjih godina jedan od najvecih uspjeha. Jbg nema vise Reala, Modrica itd...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.