Cristiano Ronaldo postavio ultimatum Manchester Unitedu i zaprijetio odlaskom!

The Sun ekskluzivno prenosi

Cristiano Ronaldo postavio ultimatum Manchester Unitedu i zaprijetio odlaskom!

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je ljetos iznenadio sve odlukom da napusti Juventus i vrati se u Manchester United.

Portugalac je u samom finišu ljetnog prelaznog roka poručio čelnicima Juventusa da želi da napusti klub i da se vrati u Manchester United gdje je svojevremeno igrao s dosta uspjeha.

Ronaldo je došao na Old Trafford kao veliko pojačanje i bilo je jasno da će biti prva zvijezda ove ekipe, ali nije baš zadovoljan rezultatima koje bilježe Crveni đavoli ove sezone.

Manchester United je daleko od borbe za titulu, a trenutno je pitanje i da li će izboriti plasman u Ligu prvaka. Zbog toga se špekulisalo da bi Ronaldo mogao u januaru da napusti klub, ali jasno je da se to neće desiti.

Ipak, engleski The Sun danas je objavio da je Ronaldo razgovarao s čelnicima Manchester Uniteda i da im je jasno dao do znanja da nije nemoguće da na kraju sezone napusti Teatar snova.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako piše The Sun on je jasno poručio da će napustiti Manchester United u slučaju da se klub ne plasira u Ligu prvaka naredne sezone, te da ne želi igrati u klubu koji ne igra u najelitnijem klupskom takmičenju na svijetu.

Ronaldo narednog mjeseca slavi svoj 37. rođendan, ali još uvijek ne pomišlja o penziji i cilj mu je da još nekoliko sezona igra na najvećem nivou evropskog fudbala, te ne može zamisliti da ne igra Ligu prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zak84
Ti si najveci problem u manchesteru. Ubio si timsku igru u juventusu,jer se Sve svodilo oko tebe. Sad si isto uradio u unitedu. Bruno fernandez jedan od najboljih igraca prosle godine se nevidi vise,zbog tebe. Covjek no sjena od prosle godine.
4 4
tbra
Izgleda on ne razumije da vise nije prevaga na terenu kao nekad
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi