Cristiano Ronaldo novi igrač Manchester Uniteda!

Zvanično

Cristiano Ronaldo novi igrač Manchester Uniteda! · Udarna vijest

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo se vraća u Manchester United.

Nakon 12 godina Portugalac se vraća na Old Trafford i sa Unitedom će potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 25 miliona funti po sezoni.

Dogovor između Juventusa i Uniteda je postignut i Cristiano je ozvaničen kao novi član Crvenih đavola.

Juventus je za Ronalda dobio cifru od 28 miliona eura, a United je ozvaničio transfer na svojim službenim stranicama.

CR je na Old Traffordu igrao od 2003. do 2009. godine i sa Unitedom je osvojio brojne trofeje, uključujući i tri naslova engleskog prvaka i Ligu prvaka, te je na 292 meča dao 118 golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je prethodne tri sezone proveo u redovima Juventusa. Prije Stare dame od 2009. do 2018. godine igrao je za Real Madrid sa kojim je osvojio apsolutno sve.

Prethodnih dana Cristiano se povezivao i sa Manchester Cityjem. Ipak, na kraju se vatio u svoj United sa kojim je potpisao ugovor na dvije godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Jesam mu **** sinoc sve ali ovo svaka cast ljudi hahahaah
22 4
user1607499935
Dzaba mu sad i da ode u United kada citav svijet zna da bi otisao u City da City nije odustao od transfera. Sad ide logikom daj sta das pa eto sad moze i United. Ronaldo je dobar igrac ali je sheronja kao covjek. To je i dokazao i sa onom proslavom gola protiv Uniteda prije 2 sezone. Ejjj on ide slaviti gol protiv kluba koji ga je proslavio. Fuj.
11 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi