Juventus dobio zvaničnu ponudu za Ronalda, umjesto njega stižu dvojica napadača
Foto - EPA

Ludnica na ljetnoj pijaci

Juventus dobio zvaničnu ponudu za Ronalda, umjesto njega stižu dvojica napadača

Midhat Šljivak

Torinski Juventus dobio je zvaničnu ponudu Manchester Uniteda za Cristiana Ronalda.

Crveni đavoli poslali su ponudu od 28 miliona eura za Portugalca i izvjesno je da će se nakon 12 godina Cristiano vratiti na Old Trafford.

Ronaldo će sa Manchester Unitedom potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 25 miliona funti po sezoni, a Juventus će pokušati do kraja prelaznog roka da dovede dvojicu napadača.

Pokušat će Stara dama da na posudbu dovede Moisea Keana (Everton) i Maura Icardija (PSG). Juventus će ove fudbalere tražiti na posudbu uz obavezan otkup ugovora na kraju sezone.

Cristiano se prethodnih dana povezivao sa Manchester Cityjem. Građani su ga htjeli da dovedu, ali odustali su nakon što se u igru uključio Manchester United i CR će ponovo zaigrati na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Velike promjene se dešavaju u svijetu fudbala ovih dana. Ovakvu završnicu ljetnog prelaznog roka niko nije očekivao, a posebno ne da će Cristiano Ronaldo i Lionel Messi imati nove klubove.

U narednim danima se očekuje još nekoliko transfera, a izvjesno je da će i sjajni Kylian Mbappe napustiti PSG i pridružit će se Real Madridu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi