Cristiano Ronaldo: Messi je najbolji igrač svijeta, ali odmah nakon mene

Gledao meč protiv Betisa

Cristiano Ronaldo: Messi je najbolji igrač svijeta, ali odmah nakon mene

E. Čaušević

Prošlog vikenda Lionel Messi odigrao je maestralnu utakmicu protiv Betisa na kojoj je Barcelona pobijedila sa 4:1.

Messi je ovaj meč završio s tri gola, te se ne zna koji je bio ljepši. Na kraju je Argentinac dobio aplauz cijelog stadiona Betisa što dovoljno govori o tome kakvu utakmicu je odigrao.

Engleski Daily Express objavio je da je i Cristiano Ronaldo svojim prijateljima komentarisao utakmicu između Barcelone i Betisa, te je priznao da je gledao Messijeve majstorije.

Navodno, on je prijateljima rekao da mu se posebno svidio treći gol Messija, ali onda je jasno dao do znanja da je i pored svega on najbolji igrač svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vidio sam hat-trick Messija protiv Betisa. On je bio odličan, a posebno treći gol se izdvaja i nevjerovatan je. Messi je najbolji igrač svijeta, ali odmah nakon mene", navodno je rekao Ronaldo svojim prijateljima.

Top Komentari

daca
Rekao meni ?gdje si procitao da je rekao prijateljima haha? Pisete gluposti u nedostatku sportski vhesti
4 0
e_jbga
Nadam se da će ovim kultnim novinarima i djeca biti na njih...a da će vrijeme doći kada se inteligencija cijeni...pozz
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi