Ronaldo prvo razbio telefon navijaču Evertona, a onda pokazao kakav je gospodin

Oglasio se na Instagramu

Ronaldo prvo razbio telefon navijaču Evertona, a onda pokazao kakav je gospodin

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo jučer se našao na meti žestokih kritika nakon što je jednom navijači izbio mobitel iz ruke.

Manchester United jučer je poražen na Goodisonu od Evertona sa 1:0, a Ronaldo je bio itekako frustriran zbog još jednog lošeg rezultata Crvenih đavola.

Šepajući je napustio teren na kraju jer je dobio žestok udarac u lijevu nogu, ali je pri ulasku u tunel sve šokirao kada je jednom mladom navijaču Evertona izbio mobitel iz ruke.

Navijač je pokušao da snimi Ronalda dok je izlazio s terena, a Portugalcu se to očito nije svidjelo i izbio mu je mobitel iz ruke i razbio ga što je mnoge šokiralo. Jedan od najboljih igrača svih vremena se našao na meti žestokih kritika i odlučio je da se oglasi.

Ronaldo se izvinio zbog svog poteza kojeg je napravio nakon još jednog frustrirajućeg rezultata Uniteda, te je ponudio ovom navijaču način na koji želi da se izvini.

"Nikada nije lako da kontrolišete emocije u tako teškim trenucima kao što je ovaj sada. No, uvijek moramo da pokazujemo poštovanje, strpljenje i budemo primjer mladima koji vole ovu prelijepu igru", napisao je Ronaldo i dodao.

"Izvinjavam se za svoj ispad i ako je moguće želio bih ugostiti navijača da gleda utakmicu na Old Traffordu kao znak fair-playja i sportskog duha".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijač kojem je Ronaldo izbio mobitel iz ruke se još uvijek nije oglašavao, ali mnogi smatraju da će prihvatiti poziv Portugalca i na jednoj od narednih utakmica Manchester Uniteda biti na Teatru snova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1627322078
Cuj gospodin. Hahahahhahaha Ovo isto da onaj silovatelj greenwod sad kaze, u dugu fer pleya,cu ugostiti silovanu djevojku.
7 5
brk07
A gospodina , nema ni kajanja haha
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi