13

Komentari (13)

Mowzilla
Ovo mu nije trebalo ma kome god da je izbijo telefon iz ruku. On je profesionalac i tako se profesionalci ne ponasaju. Zamislite kako je nama grozno bilo kad je Dzeko prije 10ak godina davijo onog siromaha samo sto mu je dobacivao neke psovke...
enko
Trebao bi ti ja mladu klepit po guzi pa se onda izviniti.
MUFCDOGROBA
Nije da ga branim, uradio je sta je uradio. Ali kako je mogao znati da je dijete autisticno nije bi gledao ko je samo je izbio telefon...
YouTalkinToMe
A kao opravdano je uopšte nekome razbiti telefon, da nije bio autistični dječa onda bi sve bilo uredu.
MUFCDOGROBA
Opet kazem ne branim sta je uradio, vec kome je uradio, nije mogao znati da je dijete autisticno a na snimku se vidi da mu je glava bila zabijena u pod i da je izbio nije ni gledao kome.
YouTalkinToMe
Ja ti opet kažem da si fulao poentu. Nije ni morao znati da li je autistično dijete ili je neko sa invaliditetom, bilo kojom zaostalošću u razvoju ili hendokepom, to je sporedna stvar. Jednostavnoto se ne treba i nes mije raditi niti potpuno zdravoj osobi.
King_Kenny
...bolesnik i silovatelj,umjesto da robija za silovanje one djevojke on tuce autisticnu djecu po stadionima...treba ga uhapsiti...u ovom Manchesteru sve neki poremeceni likovi.
Gvardijan
Niti jedno izvinjenje niti bilo koji novac jednog narcisa ne moze izbrisati sramotni cin koji je uradio.Nije mu navijac i uz to autistican djecak kriv sto igra u losem timu i sto mu je karijera na zalasku.
E.Car
Ti nikad nisi pogriješio u životu i možda povrijedio i bližnjeg svog???? Jel moguće da si bezgrešan? Za to postoji izvinjenje!
IvanKing
Ja prvi put čujem evo od sportsport.ba stranice da je dijete autistično vjv i nije te majka samo kaže to da bi ispalo gore, nijedna druga stranica nije rekla to, nego su govorili da ga je on snimao te dobacivao mu 1-0,1-0 jer je navijač Evertona, naravno da će se širiti svakakve priče kojoj vjerovati ne znam.
King_Kenny
@IvanKing ...svi mediji objavili,ovo je sramotno...da neki igrac Liverpoola uradi nesto ovako i ne bude odmah otjeran bilo bi me stid da navijam za takav klub.
IvanKing
Ajd daj link za to da je dijete autistično, mani ba laži tih, a i vi ste majstori preuveličavanja, nije dobro šta je uradio ali opet kada ti netko gura mobitel u facu i snima te i proziva može se dogoditi da ti prekipi svi smo ljudi svi pravimo greške.
E.Car
Ronaldo svi griješimo i ja sam uvjeren da ćeš ti ispraviti ovo svoju pogrešku! Najmanje što možeš da uradiš za tog dječaka je da ga posjetiš i poklon mu odneseš!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.