Nikada prije nismo čuli da se Ronaldo tako smije, ali čini se da na taj način samo krije svoju tugu

Nekontrolisani smijeh zvijezde Portugala

Nikada prije nismo čuli da se Ronaldo tako smije, ali čini se da na taj način samo krije svoju tugu

Endin Čaušević

Reprezentativci Portugala u odličnoj atmosferi dočekuju svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a u centru pažnje našao se Cristiano Ronaldo koji je ostavio mnoge bez teksta kada su čuli kako se smije jedan od najboljih igrača svih vremena.

Iz tabora Portugala su objavili sinoć video koji je mnoge iznenadio, a prvenstveno je to bilo zbog toga kada su čuli kako zvuči kada se Ronaldo smije iz sveg glasa.

Jasno je da u svlačionici Portugala, barem prema društvenim mrežama, vlada odlična atmosfera, ali mnogi vjeruju da Ronaldo pokušava da prikaže na svaki način da trenutno uopšte ne razmišlja o Manchester Unitedu i svemu onome što mu se dešava u engleskom klubu.

Ronaldo je već danima u centru pažnje zbog intervjua kojeg je dao prije desetak dana u kojem je govorio dosta loše stvari o Unitedu i smatra se da je na taj način okončao svoj boravak na Old Traffordu, te da će Crveni đavoli sigurno da raskinu ugovor s njim.

I nakon dolaska na okupljanje reprezentacije Ronaldo je imao čudan susret s saigračima koji također nose dres Manchester Uniteda i koji su očito zamjerili CR-u što je na takav način odlučio da završi epizodu u tom klubu.

Čini se da nakon što je intervju objavljen Ronaldo na sve načine pokušava pokazati da ga njegov status u Manchester Unitedu uopšte ne brine, ali čini se da u tome malo i pretjeruje.

Oglasi

Naime, sinoć se na društvenim mrežama pojavio video koji je za mnoge bio dosta čudan jer smatraju da Ronaldo na silu pokušava da pokaže koliko je "sretan", a njegov neočekivan smijeh ga je čini se najviše odao.

Igrači Portugala imali su zanimljivo druženje pred kamerama i zadatak da nacrtaju jedan drugog, a Ronaldo je dobio zadatak da nacrta Pepea.

No, njegov crtež nije bio baš najbolji i mnoge je nasmijao, a čini se najviše samog Ronalda koji se nekontrolisano počeo smijati što od njega nikada nismo vidjeli iako je na fudbalskoj sceni već skoro 20 godina.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

To su posebno primijetili navijači Manchester Uniteda koji smatraju da Ronaldo na ovaj način prekriva kako se u stvari osjeća zbog svega što mu se dešava u tom engleskom klubu i činjenice da će uskoro njegov ugovor najvjerovatnije biti raskinut.

Portugalce ćemo po prvi put na ovom Svjetskom prvenstvu gledati u četvrtak kada će igrati protiv selekcije Gane, a meč je na rasporedu u 17 sati.

Top Komentari

user1662845418
Ti si jako tuzan novinar cim pises ovakve naslove.
0 0
user1666374721
Prolupao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi