Ronaldo jednim "ne" na poligrafu u nevjerici ostavio sve navijače Portugala: Ovo nisu očekivali

Lige prvaka ili Svjetsko prvenstvo?

Ronaldo jednim "ne" na poligrafu u nevjerici ostavio sve navijače Portugala: Ovo nisu očekivali

E. Ganibegović

Fudbaler Al-Nassra i reprezentativac Portugala, Cristiano Ronaldo, pred kvalifikacione utakmice za EURO podvrgnuo se poligrafskom testiranju, a jedan njegov odgovor navijači Portugala definitivno nisu očekivali i razočarao ih je.

Prva je reprezentativna pauza ove sezone. Portugal, koji se nalazi u kvalifikacionoj grupi za EURO s našom selekcijom, igrat će utakmice protiv Slovačke i Luksemburga.

Na spisku za te utakmice našao se i fudbaler Al-Nassra i legendarni igrač ove reprezentacije, Cristiano Ronaldo, no našao je način da razočara Portugalce.

Naime, Ronaldo je učestvovao u zanimljivom poligrafskom ispitivanju, no jedan odgovor nikako neće "leći" iskrenim navijačima Portugala.

Voditelj je Cristiana Ronalda upitao da li bi osvojene Lige prvaka mijenjao za Svjetsko prvenstvo, a Ronaldo je rekao: "Ne". 

Ostalo je još malo nade da će poligraf pokazati da je odgovor laž, no pokazano je da je istina i ovaj odgovor sigurno mnogi nisu očekivali.

Oglasi

Podsjetimo, Ronaldo je u karijeri pet puta osvajao Ligu prvaka. Godine 2008. je to učinio s Manchester Unitedom, a kasnije još četiri puta s Real Madridom.

Od 2006. do 2022. godine je pet puta učestvovao na Svjetskim prvenstvima i nikada nije bio ni blizu osvajanja. U Kataru 2022. godine Portugal je zaustavljen u četvrtfinalu od Maroka.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Za Ronalda je to vjerovatno bilo i posljednje Svjetsko prvenstvo na kojem je nastupio. Ako mu je za utjehu, s reprezentacijom je osvojio Ligu nacija i Evropsko prvenstvo.

Za selekciju Portugala nastupio je tačno 200 puta, a postigao je 123 pogotka. Naredni nastup imat će u petak, 8. septembra 2023. godine, protiv Slovačke, kada naša selekcija u okviru 5. kola kvalifikacija za EURO u Zenici dočekuje Lihtenštajn. 

Top Komentari

trzac
Pa naravo da ce reci ovo jer zna da SP nece osvojiti nikada i da je sad bitno da se koliko toliko umanji Messijevo postignuce.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi